Konflikt Rosja-Ukraina

Pokaż tą "rozmowę" randomowej osobie i zapytaj który z tych Panów skończył prawo.
:korwinlaugh:

Dla Ciebie skończenie prawa coś znaczy, dla mnie nic. To jest problem, że nadaje się często znaczenie rzeczom, które same w sobie są kompletnie nieistotne.

Dobra dość! Bo kurła, kąpię się, golę i kłócę z Wami jednocześnie, a teraz jadę na wielką imprezę! Na razie frajerzy! :kis:
Wielka impreza @andrzej_t.
139649e6d7f9f1bb4e9c15b1e98b9a42.webp

W chuj mnie to smieszy tym straszeniem hiv, no kurwa to nie choroba przenoszona droga kropelkowa. Nie chcesz sie zarazic to nie ruchaj ukrainki/ukrainca i po sprawie, gdzie tu problem, nikt wam nie kaze na sile chyba ruchac ukraincow.
Akurat nie do końca tak to działa. Ty ruchniesz Polkę, którą wcześniej ruchnął ktoś kto ruchnał ukrę... i takie tam koleje losu. Takie od sajmona mola wracały do domu i przecież partner nie pytał czy aby przed chwilą się nie pukała z hifiastym bambo.

każdy kraj ma własne pseudoelity w DE

Co tu się odwala? Mentzen chwali takich ludzi i jednocześnie później

i później

Jeszcze nawet nie 10 lat temu, może nawet w 2015 roku można było powiedzieć, że oprócz JKM to dużo tam wariatów w tych korwinistycznych partiach nie ma, utopiści, słabi retorycznie tak, ale jednak ludzie z jakąś jasno wyznaczona czerwoną linią.
Później sojusz z narodowcami co jest kompletnym zaprzeczeniem liberalnego konserwatyzmu: tego nie da się połączyć z "gospodarką narodową" z marzeń Bosaka.
Teraz: temat covidu się skończył, zaczeło się jechanie po bandzie od pierwszego dnia z tematami putinowskim, albo członek rady krajowej z tekstami o odbiciu Lwowa, bo okazje trzeba wykorzystać, nawet Berkowicz -jakiś bzdury, które można zweryfikować w 5 minut na poziomie okopress...
Dziambor, Sośnierz i Kulesza odeszli bo wyczuli walkę na noże o to kto dostanie fotel prezesa po JKM...
Już naprawdę nie zdziwie się, gdy usłyszę Mentzena chwalącego wizje gospodarki narodowej :iamdone:

Jakies podejrzenia kto jest na tych tasmach ? Lokalni kacykowie czy tuzy z Warszawy ?
Marszałek (Kuchciński), pewien arcybiskup, wiceminister obrony narodowej oraz wielu prominentnych polityków i ważnych osobistości. 4 tysiące nagrań z ważnymi osobistościami. To gruba afera, bo w błahej sprawie nie interweniuje ABW, która zaaresztowała obecnego funkcjonariusza CBŚP, dwóch byłych i jednego byłego agenta CBA. Prokuratura: wszyscy byli zamieszani w tworzenie "parasola ochronnego" nad agencjami towarzyskimi na Podkarpaciu. 3 lata temu nawet ONET o tym szeroko pisał.

Już naprawdę nie zdziwie się, gdy usłyszę Mentzena chwalącego wizje gospodarki narodowej
metzen raczej ma ciąg do kap;pitalizmu, ale faktycznie kiedys opowiadał ze jakies reformy podatkowe trzeba wprowadzać stopniowo, czyli wyczułem lekko zesrane gaciury..... a Zółtek obiecał ułaskawienie dla każdego kto zamiast pitu do skarbówki wyśle im gifa trenera Andrzeja, więc taki mąż stanu powinien dla polaczków stać sie autorytetem

No tak! Nie wiedziałeś? Tam się dzieje pełnowymiarowa wojna jakiej Europa nie widziała od II wojny światowej! Tako rzecze @Karateka@ (i jego internetowi guru!)

1650751056946.png

pa tu jaka skala!! świat takiej nie widział! niedawno bronił Izraela, że oni działań na TAKĄ skalę nie prowadzą!!!

a doktorologowie wojny powszechnej w okularkach i z myszką w ręce twierdzą nawet, że pojutrze ruscy wjeżdżają na Podkarpacie!!!

Wyłącz TV, włącz Youtube, połącz ...

kurwa, nie bądź zacofany bo Cię na krzciny nie zaproszo!!!

no chyba, że inwazja zatrzymała się na wschodzie dzięki temu, że na zachodzie się wszyscy zaszczepili!!!

a tak na prawdę to ja kocham Ukraińców i nienawidzę polaczków rasistów i faszystów i antysemitów i homofobów i gwałcicieli ukrainek!

mam nadzieję, że niczego nie pominąłem i już będę lubiany w towarzystwie

giphy.gif

Mamy to!

Kolejna kobieta uciekając przed koszmarem (życia na ukrainie, zapewne, wcale jej się nie dziwię) poznała w Polsce co to gwałt!!!

LINK ----->

co prawda:

Prokuratura złożyła wniosek o areszt Mykoli V.

ale to szczegół, bardziej mnie intryguje ten fragment:

Wrocław. Kolejna młoda Ukrainka zgwałciła po ucieczce do Polski

co tu się odpierdala to ja już sam nie ogarniam...

Mamy to!

Kolejna kobieta uciekając przed koszmarem (życia na ukrainie, zapewne, wcale jej się nie dziwię) poznała w Polsce co to gwałt!!!

LINK ----->

co prawda:

ale to szczegół, bardziej mnie intryguje ten fragment:

co tu się odpierdala to ja już sam nie ogarniam...
Wiadomo że to pisior i konfederusek. Fajnopolacy nie mają na imię mykola

Back