Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Oni wszyscy się pogodzą a my będziemy przez cały świat uznawani za podżegaczy i jeszcze na koniec nam dowalą.Wojna na Ukrainie nie wykonczy ani Ukrainy ani rosji... a Polske to jest kurwa fakt.
Ruscy z samego paliwa swoje zarobia, Ukraina dostanie hajs jako poszkodowany.
Kazdy ma wyjebane na Polske, wystarczy sobie przesledzic historie jak bylismy od zawsze dymani w dupala.Oni wszyscy się pogodzą a my będziemy przez cały świat uznawani za podżegaczy i jeszcze na koniec nam dowalą.

Nawet pieprzony FOX próbuje teraz odwrócić kota ogonem. Jeszcze dwa dni temu dawali temu manewrowi zielone światło, a teraz są "blindsided" skurwiele.
Kiedy w końcu jankesi zrozumieją, że nie mają już do czynienia z zakompleksionymi wieśniakami, których tak łatwo podpuścić
Kogo oni chcieli w chuja zrobić?
View attachment 34784
View attachment 34785View attachment 34786
Czy byśmy tego chcieli, czy nie to ich potrzebujemy. Należy tylko z nimi mądrze to wszystko rozgrywać. Póki co Mateusz to robi bardzo umiejętnieOni są teraz gotowi wystawić nas Ruskim na pożarcie.
USrAel to zdradzieckie qrwy
Pytanie jakie oni mają wobec nas plany.Czy byśmy tego chcieli, czy nie to ich potrzebujemy. Należy tylko z nimi mądrze to wszystko rozgrywać. Póki co Mateusz to robi bardzo umiejętnie
Btw. Jakbyśmy mieli dostać atomówka to powinniśmy zrobić wszystko żeby jeblo w Sanok..przynajmniej gówno rozejdzie się po całej Europie xD

Btw. Jakbyśmy mieli dostać atomówka to powinniśmy zrobić wszystko żeby jeblo w Sanok..przynajmniej gówno rozejdzie się po całej Europie xD

Ty uważaj w co się ładujesz, bo ja słyszałem, że Tytus to ruska onuca i szpjon
Taksówką na Ural jedziesz? Jak Cie złotówa podliczy to i ten milion dolców nie wystarczy.
O jest dobre serduszko waleczny polaczek rododendron.@Baasteek już tarcze antyrakietową w Biedronce ma upatrzoną
Chyba jednak Putler musi w tych polaczków nukleotydem pierdalnąć.Taksówką na Ural jedziesz? Jak Cie złotówa podliczy to i ten milion dolców nie wystarczy.
Ale to pojedynczym, czy całym kwasem nukleinowym? Strach się baćnukleotydem pierdalnąć
Czołem koleżko, u mnie wszystko dobrze, podziękować. :) Myślę, że o moją sytuację ekonomiczną martwić się nie musisz, wszak udało mi się wczoraj zalać auto. I to od razu pełen bak! Podrzuć konto to Ci pożyczę kwit jeśli na sassiski nie masz. :)O jest dobre serduszko waleczny polaczek rododendron.
Co tam rododendron mama da w tym miesiącu kieszonkowe ?
Ty uważaj w co się ładujesz, bo ja słyszałem, że Tytus to ruska onuca i szpjon

Realizuje się wieloletni plan Zagłębia militarnego na naszym terenie( wschód NATO,nie chodzi konkretnie tylko i wyłącznie o nasze państwo), tylko coś widzę że nasi politycy dopiero zaczynają otwierać oczy do czego to doprowadzi, wojna na terenach Ukrainy i Polski to byłaby gwiazdka z nieba dla zachodu bo Putin by się wykrwawił całkowicie, my nie mielibyśmy szans, jednak chodziłoby tylko i wyłącznie o to żeby jak najdłużej ta walka trwała i osłabiła Rosjan, na szczęście... Podobno dzieje się to bez naszego czynnego udziału, więc niech tak zostanie.Pytanie jakie oni mają wobec nas plany.
Boje się, że szantażują nas ja putin Łukaszenkę
Mam wrażenie, że rusek chętnie by się dogadał i dużo odpuścił, gdyby druga strona też chciał.
@Betonowy Krzychu @Rododendron @Shajs
Chiny już rezonują w związku z tym o czym mówiła Rosja (amerykańskie laby na Ukrainie):
:
![]()
A ONA ?ON 8,00 PLN![]()
King "Pod kopułą" spoko książka tylko opasła
Nad Sanokiem jest bańka!
![]()
Dzięki za rozszyfrowanie, tak wszyscy myśleli, że to rzeczywiście bańka nad Sanokiem.King "Pod kopułą" spoko książka tylko opasła