Konflikt Rosja-Ukraina

Oni wszyscy się pogodzą a my będziemy przez cały świat uznawani za podżegaczy i jeszcze na koniec nam dowalą.
Kazdy ma wyjebane na Polske, wystarczy sobie przesledzic historie jak bylismy od zawsze dymani w dupala.
Tak samo bedzie tym razem, niestety mamy idiotow rzadzacych krajem - socjalistow ktorzy wierza w jeden przekaz, ze biednym spoleczenstwem sie lepiej rzadzi, co jest niestety prawda.
Pomyslmy co takiego zrobil rzad PO - rozkradal kraj, sprzedawal co mogl sprzedac, ustalal niekorzystne uklady dla kraju a korzystne dla szwabow, ruskich, UE.
Pisiory co robia? Zapewniaja sobie lektorat rozdajac pieniadze przyspieszajac tym samym inflacje, maja milion wymowek teraz na pandemie i wojne ale to przeciez ich debilne dezycje o zamykaniu wszystkiego i wprowadzeniu polskie wału doprowadzily do tego ze przedsiebiorca albo zakonczyl dzialalnosc albo spierdolil do innego kraju. Czuja sie bezkarni bo po pierwsze widza ze w przyszlosci nikt ich do odpowiedzialnosci nie pociagnie, po drugie stworzyli panstwo policyjne majac po swojej stronie sady i palachy (jak widze nieraz filmiki z interwencji policji to mnie krew zalewa jakich idiotow pobrali, nie znajacych prawa i obowiazkow, jakiego chamstwa ktore wierzy ze to on jest pan policjant a ty jestes plebs i masz go sluchac, no kurwa sory ale to ty dzbanie jestes po to zeby sluzyc obywatelom i z ich pieniedzy jestes utrzymywany a nie odwrotnie).
Po za tym czuja sie strasznie mocni ze niby maja poparcie innych krajow, a tak na prawde jestesmy sami bo mielismy poparcie za czasow Trumpa i byl spokoj, ale tego poparcia juz nie ma. Lekka reka wydaja teraz nasze pieniadze na pomoc Ukrainie i jasne trzeba pomoc ale nie w ten sposob. Przyjmujemy uchodzcow = pomoc humanitarna, zachod nie przyjmuje to niech pompuje kase i wysyla bron, nie powinnismy wysylac kasy z budzetu. W sumie tyle na szybko z wkurwionego serduszka :shy:

Nawet pieprzony FOX próbuje teraz odwrócić kota ogonem. Jeszcze dwa dni temu dawali temu manewrowi zielone światło, a teraz są "blindsided" skurwiele.
Kiedy w końcu jankesi zrozumieją, że nie mają już do czynienia z zakompleksionymi wieśniakami, których tak łatwo podpuścić

Kogo oni chcieli w chuja zrobić?
1 -'The Five' reacts to a surprise offer by Poland - YouTube.png

2 -'The Five' reacts to a surprise offer by Poland - YouTube.png
3 -'The Five' reacts to a surprise offer by Poland - YouTube.png

Nawet pieprzony FOX próbuje teraz odwrócić kota ogonem. Jeszcze dwa dni temu dawali temu manewrowi zielone światło, a teraz są "blindsided" skurwiele.
Kiedy w końcu jankesi zrozumieją, że nie mają już do czynienia z zakompleksionymi wieśniakami, których tak łatwo podpuścić

Kogo oni chcieli w chuja zrobić?
View attachment 34784
View attachment 34785View attachment 34786

Oni są teraz gotowi wystawić nas Ruskim na pożarcie.
USrAel to zdradzieckie qrwy

Czy byśmy tego chcieli, czy nie to ich potrzebujemy. Należy tylko z nimi mądrze to wszystko rozgrywać. Póki co Mateusz to robi bardzo umiejętnie
Pytanie jakie oni mają wobec nas plany.
Boje się, że szantażują nas ja putin Łukaszenkę
Mam wrażenie, że rusek chętnie by się dogadał i dużo odpuścił, gdyby druga strona też chciał.

Dlaczego nie weźmie do negocjacji najważniejszego narodu na Świecie czyli Polaków ?

@Baasteek już tarcze antyrakietową w Biedronce ma upatrzoną
O jest dobre serduszko waleczny polaczek rododendron.
Co tam rododendron mama da w tym miesiącu kieszonkowe ?
Taksówką na Ural jedziesz? Jak Cie złotówa podliczy to i ten milion dolców nie wystarczy.
Chyba jednak Putler musi w tych polaczków nukleotydem pierdalnąć.

O jest dobre serduszko waleczny polaczek rododendron.
Co tam rododendron mama da w tym miesiącu kieszonkowe ?
Czołem koleżko, u mnie wszystko dobrze, podziękować. :) Myślę, że o moją sytuację ekonomiczną martwić się nie musisz, wszak udało mi się wczoraj zalać auto. I to od razu pełen bak! Podrzuć konto to Ci pożyczę kwit jeśli na sassiski nie masz. :)

Pytanie jakie oni mają wobec nas plany.
Boje się, że szantażują nas ja putin Łukaszenkę
Mam wrażenie, że rusek chętnie by się dogadał i dużo odpuścił, gdyby druga strona też chciał.
Realizuje się wieloletni plan Zagłębia militarnego na naszym terenie( wschód NATO,nie chodzi konkretnie tylko i wyłącznie o nasze państwo), tylko coś widzę że nasi politycy dopiero zaczynają otwierać oczy do czego to doprowadzi, wojna na terenach Ukrainy i Polski to byłaby gwiazdka z nieba dla zachodu bo Putin by się wykrwawił całkowicie, my nie mielibyśmy szans, jednak chodziłoby tylko i wyłącznie o to żeby jak najdłużej ta walka trwała i osłabiła Rosjan, na szczęście... Podobno dzieje się to bez naszego czynnego udziału, więc niech tak zostanie.

Miałem sen, że wciągną nas w te wojnę, a zachód zostawi nas na pastwę losu pod warunkiem tego że żadne bomby poza teren Ukrainy i Polski nie spadną, oczywiście najwięcej zasług za ten deal przypadnie dla Niemców.

Pisałem kilka razy że mam nadzieję iż się nie sprawdzi, sprawdza się....

Teraz napiszę że jestem pewien, więc mam nadzieję że będzie jednak odwrotnie.

Ale tam w sejmie na mównicy jakiś gość co nie znam jego nazwiska mówi Cohonesowym głosem :antonio: tvpinfo jakby co ale kończy już przemówienie chyba niestety

Dobra już nie macie po co włączać, propagandy ciąg dalszy.

Back