Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jedna armia, jeden rząd gdzieś już te teorie spiskowe słyszałem.Wczoraj od Bartosiaka/Zychowicza/Stanowskiego dowiedziałem się że 80 tysięcy mężczyzn pracujących w Polsce, pochodzenia ukraińskiego, wróciło na Ukrainę by walczyć za ojczyznę. Bohaterski naród. Szacunek
Legion międzynarodowe się formuje. Jak narazie liczy 1000 ochotników, w tym 400 Szwedów. Wiadomo coś o ilości Polaków?

Nigdzie ale to kurwa nigdzie nie ma takiego zlodziejstwa jak PL... Nawet jakbys na swojej ziemi znalazl zloto lub cokolwiek innego bardzo wartosciowego to musisz to oddac panstwu bo to przeciez panstwowe...Wrzucam tutaj, bo temat wykracza poza krypto:
@MrRoshi @Tar-Ellendil @ninja @Mnichu @respect @Dzihados @andrzej_t. @zoom @Uller @Hellah @lugasek @szplin ?![]()
Rafał Zaorski sprzedaje bitcoina i ethereum. „Uwaga na pucz w Rosji”
Dopiero co informowaliśmy o tym, że Rafał Zaorski na długich pozycjach zawartych na rynku bitcoina (BTC) i ethereum (ETH) zarobił 1,5 miliona dolarów, a -comparic.pl
No i okazuje się, że skarbówka Ukrów to Ludzki Pan:
![]()
Także ukraińska skarbówka wygrywa. Zdobyłeś ruski czołg? Nie musisz zgłaszać tego jako przychód
Ukraińcy nie tylko mężnie bronią się przed bestialską agresją Rosji, zdobywając szacunek całego cywilizowanego świata, ale także prowadzą ze swoim najeźdźcą bezlitosną wojnę informacyjną, w której ich inwencja w upokarzaniu wroga nie ma granic. Włączyła się w to nawet ukraińska skarbówka, która...spidersweb.pl

Wczoraj od Bartosiaka/Zychowicza/Stanowskiego dowiedziałem się że 80 tysięcy mężczyzn pracujących w Polsce, pochodzenia ukraińskiego, wróciło na Ukrainę by walczyć za ojczyznę. Bohaterski naród. Szacunek
Legion międzynarodowe się formuje. Jak narazie liczy 1000 ochotników, w tym 400 Szwedów. Wiadomo coś o ilości Polaków?

Niestety, ale takich odklejeńców w obecnych czasach jest masa.
"Bohaterski naród" bo Stanoski tak powiedział...
Te 80 tysięcy to Ksysiu z Bartosiakiem musieli chyba sami liczyć i ich na front odprowadzili skoro wiedzą.
Machina propagandy aż huczy i buczy.
Najpierw brylowałeś w temacie z covidem teraz z wojną.
Ty albo trollujesz albo jesteś najbardziej podatną na propagandę osobą jaką w życiu "spotkałem".
Niesamowite![]()
"Bohaterski naród" bo Stanoski tak powiedział...
Te 80 tysięcy to Ksysiu z Bartosiakiem musieli chyba sami liczyć i ich na front odprowadzili skoro wiedzą.
Machina propagandy aż huczy i buczy.
Najpierw brylowałeś w temacie z covidem teraz z wojną.
Ty albo trollujesz albo jesteś najbardziej podatną na propagandę osobą jaką w życiu "spotkałem".
Niesamowite![]()
Zarówno w temacie wojny jak i w temacie kowida, to Ty jedziesz propagandą rosyjskich troli, nie ja

Powstaje polski legion by walczyć na Ukrainie, potępiasz?Jedna armia, jeden rząd gdzieś już te teorie spiskowe słyszałem.
Dam Ci na bilet! Zasuwaj!
![]()
Powstaje polski legion by walczyć na Ukrainie, potępiasz?
Ale Ci wyprali mózg w tym korpo.Zarówno w temacie wojny jak i w temacie kowida, to Ty jedziesz propagandą rosyjskich troli, nie ja
Oczywiscie ze ja potepiam, nie powinnismy podejmowac zadnych dzialan militarnych wobec ruskich. Trzeba byc jebanym debilem zeby tego nie zrozumiec.
Mozna wesprzec ich sprawe ale nie uczestniczyc bezposrednio.
Nikt Ci kurwa nic nie daunia daje
Przecież to nie jest polskie wojsko!

Myślisz, że ruskie grają uczciwe i będą mówić: "Nie, to nie jest polskie wojsko. To zbieranina ochotników"?![]()

Jaki by nie byl to dzialania militarne z Polski. Mozna wesprzec sprawe Ukrainy przyjmujac uchodzcow (gdzie jest zachod? przeciez uchodzcy powinni byc przyjmowani rownomiernie przez cala unie) takie dzialanie tylko ze strony Polski wykonczy nas - podatnikow (Bastka nie licze). Mozna wesprzec wysylajac im hajs ewentualnie bron ktorej kurwa nie mamy... No ale zachod ma uzalezniony od ruskich. Bez gazu to by im sie w dupach pojebalo.... Od zawsze liczyly sie interesy - wystarczy spojrzec na inne wojny.. Ludzie nigdy sie nie liczyli i nie beda liczyc. Dlatego zachod to sobie kurwa moze pogrzmic w mediach.Przecież to nie jest polskie wojsko!
Ksysiu Stanoski pewnie mówił, że będąMyślisz, że ruskie grają uczciwe i będą mówić: "Nie, to nie jest polskie wojsko. To zbieranina ochotników"?![]()
Jak się zorientują w jakim gównianym położeniu się znaleźli to na piechotę na Ukrainę będą wracać.View attachment 34388
Na północy operuje kaczka [*]
Na południu kwatery u @Baasteek
Kurwa sami hotelarze Na cohones
Uważasz, że ten legion spowoduje atak Rosji na Polskę?
Bardzo fajna akcja Krzychu. Szkoda że tylko goldenów.Myślałem, że ciężko będzie przebić grupę która organizowała ratunek jakichś golden retrieverów
Broni też nie powinniśmy wysyłać?Nie znam się, ale raczej nie. Jednak po co dawać preteksty do manipulacji i propagandy. Taki legion wojny nie wygra, a nam może zaszkodzić.
Jakie teorie spiskowe?Kurs złotego najniższy od 2004 roku...a to dopiero początek. Chyba znowu teorie spiskowe się sprawdzą![]()