Konflikt Rosja-Ukraina

Wczoraj od Bartosiaka/Zychowicza/Stanowskiego dowiedziałem się że 80 tysięcy mężczyzn pracujących w Polsce, pochodzenia ukraińskiego, wróciło na Ukrainę by walczyć za ojczyznę. Bohaterski naród. Szacunek

Legion międzynarodowe się formuje. Jak narazie liczy 1000 ochotników, w tym 400 Szwedów. Wiadomo coś o ilości Polaków?
Jedna armia, jeden rząd gdzieś już te teorie spiskowe słyszałem.

Dam Ci na bilet! Zasuwaj!

:kis:

Wrzucam tutaj, bo temat wykracza poza krypto:
@MrRoshi @Tar-Ellendil @ninja @Mnichu @respect @Dzihados @andrzej_t. @zoom @Uller @Hellah @lugasek @szplin ?
No i okazuje się, że skarbówka Ukrów to Ludzki Pan:
Nigdzie ale to kurwa nigdzie nie ma takiego zlodziejstwa jak PL... Nawet jakbys na swojej ziemi znalazl zloto lub cokolwiek innego bardzo wartosciowego to musisz to oddac panstwu bo to przeciez panstwowe... :jjsmile:

Wczoraj od Bartosiaka/Zychowicza/Stanowskiego dowiedziałem się że 80 tysięcy mężczyzn pracujących w Polsce, pochodzenia ukraińskiego, wróciło na Ukrainę by walczyć za ojczyznę. Bohaterski naród. Szacunek

Legion międzynarodowe się formuje. Jak narazie liczy 1000 ochotników, w tym 400 Szwedów. Wiadomo coś o ilości Polaków?
:juanlaugh:

"Bohaterski naród" bo Stanoski tak powiedział...

Te 80 tysięcy to Ksysiu z Bartosiakiem musieli chyba sami liczyć i ich na front odprowadzili skoro wiedzą.

Machina propagandy aż huczy i buczy.

Najpierw brylowałeś w temacie z covidem teraz z wojną.

Ty albo trollujesz albo jesteś najbardziej podatną na propagandę osobą jaką w życiu "spotkałem".

Niesamowite :śmiech:

Te 80 tysięcy to Ksysiu z Bartosiakiem musieli chyba sami liczyć i ich na front odprowadzili skoro wiedzą.

Ty albo trollujesz albo jesteś najbardziej podatną na propagandę osobą jaką w życiu "spotkałem".

Niestety, ale takich odklejeńców w obecnych czasach jest masa.
Jedyna prawda to co kolorowe pudełko w salonie powie. Systemowi idioci.

Nie pamietam zeby polski cebulion byl tak slaby kiedykolwiek....
dodatkowo
ciekawe...

Zarówno w temacie wojny jak i w temacie kowida, to Ty jedziesz propagandą rosyjskich troli, nie ja

Oczywiscie ze ja potepiam, nie powinnismy podejmowac zadnych dzialan militarnych wobec ruskich. Trzeba byc jebanym debilem zeby tego nie zrozumiec.
Mozna wesprzec ich sprawe ale nie uczestniczyc bezposrednio.

Przecież to nie jest polskie wojsko!

Screenshot_20220303-080413_Facebook.jpg

Na północy operuje kaczka [*]
Na południu kwatery u @Baasteek

Kurwa sami hotelarze Na cohones

Przecież to nie jest polskie wojsko!
Jaki by nie byl to dzialania militarne z Polski. Mozna wesprzec sprawe Ukrainy przyjmujac uchodzcow (gdzie jest zachod? przeciez uchodzcy powinni byc przyjmowani rownomiernie przez cala unie) takie dzialanie tylko ze strony Polski wykonczy nas - podatnikow (Bastka nie licze). Mozna wesprzec wysylajac im hajs ewentualnie bron ktorej kurwa nie mamy... No ale zachod ma uzalezniony od ruskich. Bez gazu to by im sie w dupach pojebalo.... Od zawsze liczyly sie interesy - wystarczy spojrzec na inne wojny.. Ludzie nigdy sie nie liczyli i nie beda liczyc. Dlatego zachod to sobie kurwa moze pogrzmic w mediach.

Tak czytam co pisales ze od Ciebie poprzyjmowali uchodzcow ale u Ciebie nie ma miejsca. To nie masz chociazby skrawka podlogi w kuchni?

Tak z innej beczki.
Wmoim mieście jest 130 tysięcy ludzi
Jeszcze w zeszłym roku Ukrów tu było 10 tysięcy. Ciekawe ilu teraz będzie.

Back