Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie stanowią. Ukraińcy już dawno odbiliby Krym, ale USA poprosiło ich, by się wstrzymywali, żeby upłynnić jak najwięcej broni
Więcej w komentarzach
Ukraińcy już dawno odbiliby Krym

porządne odklejenieNie stanowią. Ukraińcy już dawno odbiliby Krym, ale USA poprosiło ich, by się wstrzymywali, żeby upłynnić jak najwięcej broni
Tam nie ma kłamstwaKurwa zażenowany się czuję oglądając takie coś, żeby obcy naród musiał nam przypominać o godności.
(wiem, że zaraz ukr naczelny napisze, że oni mieli w tym interes, by to wypomnieć, i że nam nie wolno, bo wojna i przyjdzie na to czas ale chuj mnie to interesuje, wiem, że czytasz)
Wiem. I to jest w tym najsmutniejsze, że nie ma tam grama kłamstwa a te kurwa pinokie, kurwy dudki nie potrafią w taki sposób o tym powiedzieć.Tam nie ma kłamstwa
Dokładnie tak - to jest smutneWiem. I to jest w tym najsmutniejsze, że nie ma tam grama kłamstwa a te kurwa pinokie, kurwy dudki nie potrafią w taki sposób o tym powiedzieć.
Odpaliłem bez czytania twitta i przez chwilę myślałem, że magicznie przeniosłem się w jakąś alternatywną rzeczywistość, bo myślałem, że coś takiego poszło w ukraińskiej TV. Już chciałem przerwać w połowie i zacząć szukać tej stacji, jaki ma zasięg, itd. A tu - białoruska TVKurwa zażenowany się czuję oglądając takie coś, żeby obcy naród musiał nam przypominać o godności.
(wiem, że zaraz ukr naczelny napisze, że oni mieli w tym interes, by to wypomnieć, i że nam nie wolno, bo wojna i przyjdzie na to czas ale chuj mnie to interesuje, wiem, że czytasz, nie odpisuj i nie popychaj swoich tendencyjnych teorii)

Posłuchajcie Radziejewskiego, ma bardzo trafne wnioski dotyczące postawy naszych najwyższych władz w kwestii szczytu Nato i Ukrainy.
Kiedyś mnie to śmieszyło, ich nieudolność i brak charakterów, teraz często myślę, że ta banda wykończy ten kraj.
Kurwa zażenowany się czuję oglądając takie coś, żeby obcy naród musiał nam przypominać o godności.
(wiem, że zaraz ukr naczelny napisze, że oni mieli w tym interes, by to wypomnieć, i że nam nie wolno, bo wojna i przyjdzie na to czas ale chuj mnie to interesuje, wiem, że czytasz, nie odpisuj i nie popychaj swoich tendencyjnych teorii)
Posłuchajcie Radziejewskiego, ma bardzo trafne wnioski dotyczące postawy naszych najwyższych władz w kwestii szczytu Nato i Ukrainy.
Kiedyś mnie to śmieszyło, ich nieudolność i brak charakterów, teraz często myślę, że ta banda wykończy ten kraj.

Uderz w stół a ukrainiec nie wytrzyma ciśnienia.Jeżeli masz na myśli mnie, bo wiem, że ma mój temat tworzysz, jak ten gruby debil, nieistniejące chochoły, i serio byś czytał ten wątek to wiedziałbyś, że pierdolisz debilizmy. Tworzysz sobie rzeczywistośc wymyślona, która jest sprzeczna z prawdziwą, by móc się na nią pooburzac. To trochę...chore.
Albo,że mamy za małe możliwości importu względem ich potrzeb,więc nie ma co tego robić.Ukrofil powie: „Oni wojnę mają. Trzeba pomóc ich rolnictwu, więc my nie możemy dawać zakazów, ale oni mogą. Polscy rolnicy niech będą Ukraińcom wdzięczni za to, że za nich walczą”.

Uderz w stół a ukrainiec nie wytrzyma ciśnienia.