Konflikt Rosja-Ukraina

Nie stanowią. Ukraińcy już dawno odbiliby Krym, ale USA poprosiło ich, by się wstrzymywali, żeby upłynnić jak najwięcej broni
0A49F6D7-D305-4503-A478-1CDAF2B87C0D.gif

Więcej w komentarzach

Nasi już serwisują Leopardy i okazuje się, że jest to zabawa dużo droższa niż planowano, brakuje części i trzeba je dorabiać, Niemcy spóźniają się z dostawami swoich elementów, a nasi muszą płacić kary za opóźnienia. Teraz gdy polskie zakłady policzyły to bo bożemu i określiły realne koszty, okazało się, że nasi zachodni sąsiedzi nie chcą tyle zapłacić i szukają nowego jelenia. Druga sprawa to brak przyszłości dla takiej współpracy, MON postawił na Abramsy i K2, a Leopardy zostaną pierwsze wycofane, dlatego dla Niemców, na dłuższą metę, nie ma to sensu, wolą spróbować na Ukrainie.

Media albo nie kumają, albo tradycyjnie kręcą aferę.

Posłuchajcie Radziejewskiego, ma bardzo trafne wnioski dotyczące postawy naszych najwyższych władz w kwestii szczytu Nato i Ukrainy.

Kiedyś mnie to śmieszyło, ich nieudolność i brak charakterów, teraz często myślę, że ta banda wykończy ten kraj.

Kurwa zażenowany się czuję oglądając takie coś, żeby obcy naród musiał nam przypominać o godności.
(wiem, że zaraz ukr naczelny napisze, że oni mieli w tym interes, by to wypomnieć, i że nam nie wolno, bo wojna i przyjdzie na to czas ale chuj mnie to interesuje, wiem, że czytasz, nie odpisuj i nie popychaj swoich tendencyjnych teorii)
Odpaliłem bez czytania twitta i przez chwilę myślałem, że magicznie przeniosłem się w jakąś alternatywną rzeczywistość, bo myślałem, że coś takiego poszło w ukraińskiej TV. Już chciałem przerwać w połowie i zacząć szukać tej stacji, jaki ma zasięg, itd. A tu - białoruska TV :facepalm:

Kurwa zażenowany się czuję oglądając takie coś, żeby obcy naród musiał nam przypominać o godności.
(wiem, że zaraz ukr naczelny napisze, że oni mieli w tym interes, by to wypomnieć, i że nam nie wolno, bo wojna i przyjdzie na to czas ale chuj mnie to interesuje, wiem, że czytasz, nie odpisuj i nie popychaj swoich tendencyjnych teorii)

Jeżeli masz na myśli mnie, bo wiem, że ma mój temat tworzysz, jak ten gruby debil, nieistniejące chochoły, i serio byś czytał ten wątek to wiedziałbyś, że pierdolisz debilizmy. Tworzysz sobie rzeczywistośc wymyślona, która jest sprzeczna z prawdziwą, by móc się na nią pooburzac. To trochę...chore.

Posłuchajcie Radziejewskiego, ma bardzo trafne wnioski dotyczące postawy naszych najwyższych władz w kwestii szczytu Nato i Ukrainy.

Kiedyś mnie to śmieszyło, ich nieudolność i brak charakterów, teraz często myślę, że ta banda wykończy ten kraj.

Jakie to jest dobre :antonio:
Naprawde warto odsluchac!

Jeżeli masz na myśli mnie, bo wiem, że ma mój temat tworzysz, jak ten gruby debil, nieistniejące chochoły, i serio byś czytał ten wątek to wiedziałbyś, że pierdolisz debilizmy. Tworzysz sobie rzeczywistośc wymyślona, która jest sprzeczna z prawdziwą, by móc się na nią pooburzac. To trochę...chore.
Uderz w stół a ukrainiec nie wytrzyma ciśnienia.

Back