vitas
KSW Heavyweight
Samica halibuta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Samica halibuta.
Widzę, że Werka (Ołena) już nie używa drugiego członu nazwiska tj. "Pazura". W sumie logiczne już się na eksmężu wystarczająco wypromowała. A poza tym teraz, w obecnym klimacie społeczno-politycznym, bardziej opłaca się jechać na swoim rodowym, ukraińskim.
PoprawiłemSzczurzyca halibuta.
Wątpisz? Przeciez to oczywiste. Już mieli być, ale ukry wzięły na siebie ciężar uderzeniaA co stoi czy stało w poprzednich latach, żeby ruskie nas zaatakowały? Jak Ukraina przegra to kacapy do nas wjadą?
Joe Biden powiedział, że jest przeciwny wysyłaniu f16 na Ukrainę, więc temat zamknięty
Upaina ważniejsza niż Polskie dzieci.Andrii Yermak, szef gabinetu Zelenskyego, napisał że "trwają prace nad pozyskaniem myśliwców F-16. Mamy pozytywne sygnały z Polski, która jest gotowa je nam przekazać w porozumieniu z NATO":
![]()
Polska przekaże Ukrainie F-16? "Pozytywne sygnały"
Ukraina uzgadnia ze swoimi sojusznikami przekazanie samolotów bojowych i rakiet dalekiego zasięgu w celu zniszczenia magazynów na tyłach armii rosyjskiej i jej punktów dowodzenia, powiedział w niedzielę minister obrony Ukrainy Ołeksij Reznikow w rozmowie z kanałem CBC. Na temat pozyskania...defence24.pl

Nie wierzysz!? Byli już pod Kijowem przecieżA co stoi czy stało w poprzednich latach, żeby ruskie nas zaatakowały? Jak Ukraina przegra to kacapy do nas wjadą?
.zachodni politycy się przepychają i obiecują zamiast pomagać w taki sposób by zmienić sytuację na froncie.
Tej siły już nie powstrzymacie.
ej a jak myślicie kto wygra wojnę?
Wielki brat Rosja czy Mniejszy brat Ukraina?
Bo z mediów wiem że i ten i ten podbijają nawzajem stolice i w ogóle dominacja jak u pudzilli
Czeski remis. USA zdecyduje kiedy ta wojna się skończy po stronie ukraińskiej, a rosja będzie musiała przemyśleć czy chce to załatwić pokojowo.ej a jak myślicie kto wygra wojnę?
Bo z mediów wiem że i ten i ten podbijają nawzajem stolice i w ogóle dominacja jak u pudzilli
Dupa przestała szczypać?Jak definiujesz 'wygra wojnę '?
Zwykli ludzie. Zakonczenie wojny bedzie miedzy innymi zbawieniem dla ludzi. W europie srodkowej jak i rosji.ej a jak myślicie kto wygra wojnę?
Skrzypczak załamany. Ukraińcy przegrywają na polu bitwy, ginie ich ogromna ilośc, ruscy odbudowują siły, przedstawili gospodarkę na militarna, produkują, mają sprzęt, a zachodni politycy się przepychają i obiecują zamiast pomagać w taki sposób by zmienić sytuację na froncie.
Poczekaj tydzien, Pan general zmienia zdanie tak srednio co tydzien dwa w zaleznosci od potrzebnej narracjiCzyli co? Już nie odbijamy Królewca?
takze teraz przegrywamy sromotnie ale za 3 tygodnie mozliwe ze bedziemy pod moskwaTo może chociaż w końcu ruszymy po ten Lwów?Czyli co? Już nie odbijamy Królewca?

Skrzypczak załamany. Ukraińcy przegrywają na polu bitwy, ginie ich ogromna ilośc, ruscy odbudowują siły, przedstawili gospodarkę na militarna, produkują, mają sprzęt, a zachodni politycy się przepychają i obiecują zamiast pomagać w taki sposób by zmienić sytuację na froncie.
On zawsze jest chory, nie ma neta, ma urlop w momencie kiedy ukry zaczynaja dostawac na dziure. Propaganda mu nie pozwalaOd paru dni nie ma nowych raportów strat. Niby Janovkski ma ograniczony dostęp do internetu ale coś tu śmierdzi i nie są to moje spocone stopy bo właśnie się umyłem.