Konflikt Rosja-Ukraina

Ta psiapsiuła z Ukrainy musiała mu na tym brudstocku strzelić rimming życia, że z takim poświęceniem broni tej nacji. :bayan:

A ciebie ruchał w takim razie jakiś Rusek, i innych z forum, że z takim poświęceniem bronia interesów Rosji(lobbowanie by nie wysyłać Ukrainie broni) czy dostają amoku gdy ktoś skrytykuje tylko sianie dezinformacji?

Taki ze mnie Szoszon jak z Ciebie Rusek.
Prędzej Szplin ma w sobie Ukraińca (teoria z filmu "Fanatyk" ) albo Bastek czy Miskatonik, w końcu z wschodu, lub osoby z Wrocławia, potomkowie przesiedlonych.
Nikomu z wymienionych nie zależy by poprawiać bytu ukra,ni by ich tu sciągać w dużej ilości.Jedynie tobie.

Nikomu z wymienionych nie zależy by poprawiać bytu ukra,ni by ich tu sciągać w dużej ilości.Jedynie tobie.

Mi zależy by było w ciągu 10 lat kilka milionów pracujących Ukraińców bo mam mózg i widzę że Polacy tej luki nie wypełnia bo się nie rozmnażają. Tyle.

Wczoraj odbyła sie konferencja PL Ua w sprawie udrożnienia granic
żeby puste auta nie stały w tej samej co załadowane
było tak miesiac i było okey
ale teraz tylko Ua jada
a my to za 300e mozemy pojechac
ale pan minister Ua powiedział ze ni huja nie wraca do tego chyba ze poljaki zwiększa przepustowość do 1000 aut na dobe i uproszcza odprawy ich towarów tj zboza etc huj ze to sa przepisy unijne co do odpraw a nie polskie przepisy

w skrócie ma w dupie ze puste stoja Ważne jest ze oni towar wywiaza

i tak cyk w poniedziałek blokaja tiry nasze dorohusk i
huja dostana nie towary
dla przykładu w 1 dobe jedzie 600 cystern z paliwem od nas na Ua ciekawe ile maja zapasu)
Tutaj w grę wchodzą nie tylko unijne przepisy, ale też odgórne zalecenia polskich władz odnośnie dokładniejszych inspekcji pojazdów związane z coraz większym przemytem.

Sam Europol ostrzegał nie tak dawno przed zwiększonym przemytem broni palnej i amunicji z Ukrainy -- Zachodnie gangi w ostatnich miesiącach stały się uzbrojone po zęby. Ukraina od lat jest jednym z liderów czarnorynkowego handlu bronią. Bloomberg podał, że us army pod lupę weźmie, a dokładniej zrobi to specjalny inspektor z Pentagonu z ekipą, to co się dzieje z amerykańską bronią, która płynie do UA -- czy nie zostaje gdzieś dalej odsprzedawana, rozkradana itd.

A oprócz broni problemem, jak zawsze, spirytus niewiadomego pochodzenia, lewe fajki, ale też, oczywiście, dragi.

A więc takie teoretycznie niewinne transporty zboża mogą kryć w sobie ukryte niespodzianki ;-)

Tutaj w grę wchodzą nie tylko unijne przepisy, ale też odgórne zalecenia polskich władz odnośnie dokładniejszych inspekcji pojazdów związane z coraz większym przemytem.

Sam Europol ostrzegał nie tak dawno przed zwiększonym przemytem broni palnej i amunicji z Ukrainy -- Zachodnie gangi w ostatnich miesiącach stały się uzbrojone po zęby. Ukraina od lat jest jednym z liderów czarnorynkowego handlu bronią. Bloomberg podał, że us army pod lupę weźmie, a dokładniej zrobi to specjalny inspektor z Pentagonu z ekipą, to co się dzieje z amerykańską bronią, która płynie do UA -- czy nie zostaje gdzieś dalej odsprzedawana, rozkradana itd.

A oprócz broni problemem, jak zawsze, spirytus niewiadomego pochodzenia, lewe fajki, ale też, oczywiście, dragi.

A więc takie teoretycznie niewinne transporty zboża mogą kryć w sobie ukryte niespodzianki ;-)
to prawda dlatego było idealnie jak puste szły na jedna granice a załadowane niech se kontoluja na innej

Bo Polki też.

Ale co tu komentować? Przecież nikt nie krytykuje Ukraińców, bo trafiła się najebana Ukrainka xd
Najebana patologiczna typa. I tyle. Nie wiem jaki to ma związek z nazwą tematu, no ale cóż.
Bez sensu wrzucać i komentować każdą informację zwiazana z każdym Ukraińcem jaka pojawi się w sieci xd
To dobre dla spamerów i trolli.

Może dobrze by było założyć temat "Ukraińcy w Polsce" a tu gadać tylko o konflikcie? Albo "Ukraińcy w Polsce i moja mania śledzenia ich życia "

Last edited:
Bo Polacy też.
uid_17e1924384c13ff9f7827d6adcad121c1625767429305_width_1920_play_0_pos_0_gs_0_height_926.jpg

Ale co tu komentować? Przecież nikt nie krytykuje Ukraińców, bo trafiła się najebana Ukrainka xd
Najebana patologiczna typa. I tyle. Nie wiem jaki to ma związek z nazwą tematu, no ale cóż.
Bez sensu wrzucać i komentować każdą informację zwiazana z każdym Ukraińcem jaka pojawi się w sieci xd
To dobre dla spamerów i trolli.

Może dobrze by było założyć temat "Ukraińcy w Polsce" a tu gadać tylko o konflikcie? Albo "Ukraińcy w Polsce i moja mania śledzenia ich życia "
Łykasz przynętę jak dziwka sperme :antonio:

Łykasz przynętę jak dziwka sperme :antonio:

To ile Szplin się nalykal zawsze gdy dostaje amoku gdy tu skrytykuje trolla z tweetera xd

No i coś nie pyklo, bo nie napisałem "bo Polacy też".
A te przynętę wrzuciłby nawet gdyby mnie tu nie było, bo widziałem temat, i zanim się pojawiłem branzlowal się tutaj każdym złym uczynkiem Ukraińca.

Nie,to po prostu debile.

Tobie i tak mogą naskoczyć.
Czyli trolle są tylko z farm, innych ludzi nie mozna nazwać trollami? A skoro nie ma farm, to...zjawisko trollowanie nie istnieje?

A Tobie? To co teraz robisz, te bezproduktywne zaczepki i rozmowa nie na temat, to nie spam? :)

A Tobie? To co teraz robisz, te bezproduktywne zaczepki i rozmowa nie na temat, to nie spam? :)
Dostosowuje się do rozmówcy.Odkąd tu jesteś robisz smietnik nie tylko w tym temacie.Zresztą nie tylko ja to mówiłem. Zamiast nakurwiać komentarze jak karabin maszynowy zrób coś pożytecznego.Braki nadrób,dobra cena jest.

Dostosowuje się do rozmówcy.Odkąd tu jesteś robisz smietnik nie tylko w tym temacie.Zresztą nie tylko ja to mówiłem. Zamiast nakurwiać komentarze jak karabin maszynowy zrób coś pożytecznego.Braki nadrób,dobra cena jest.
Oczywiście, że nie tylko ty to mówisz. Jeszcze z 5-10 osób się znajdzie które tak uważają , najczęściej dlatego , że są fanatykami.
Ale nawet nie zauważasz, że teraz to ty robisz śmietnik, i jeszcze się sam przyznałes że sam trollowales by mnie podpuścić do tej durnej wymiany zdań nie na temat wojny na Ukrainie.

No daje się wam podpuszczać, tak już mam. Jak widzę, że Szplin wchodzi, robiąc z siebie debila który udaje, że mnie nie czyta, ale wpłata odpowiedzi do mnie, najczęściej w rodzaju, "co za debil" albo pisząc o masturbacji to się odpalam. Mój błąd , że zamiast odpowiadać merytoryczne elaboraty powinienem mu odpisywać podobnymi wysrywami.
Ja przynajmniej robię śmietnik nie wysrywami o debilach i masturbacji, po prostu wyrażam swoje opinie.
Ale ty zauważasz drzazgę u mnie, nie widząc belki u siebie i w kolegach :)

Bez odbioru. Bo , w przeciwieństwie do Ciebie, nie lubię robic śmietnika taka jałowa wymiana zdań.
Już mi się udawało jakiś czas ci się nie dawac podpuszczać do takiej śmieciowej dyskusji. Muszę się znowu spiąć :)

Oczywiście, że nie tylko ty to mówisz. Jeszcze z 5-10 osób się znajdzie które tak uważają , najczęściej dlatego , że są fanatykami.
Ale nawet nie zauważasz, że teraz to ty robisz śmietnik, i jeszcze się sam przyznałes że sam trollowales by mnie podpuścić do tej durnej wymiany zdań nie na temat wojny na Ukrainie.

No daje się wam podpuszczać, tak już mam. Jak widzę, że Szplin wchodzi, robiąc z siebie debila który udaje, że mnie nie czyta, ale wpłata odpowiedzi do mnie, najczęściej w rodzaju, "co za debil" albo pisząc o masturbacji to się odpalam. Mój błąd , że zamiast odpowiadać merytoryczne elaboraty powinienem mu odpisywać podobnymi wysrywami.
Ja przynajmniej robię śmietnik nie wysrywami o debilach i masturbacji, po prostu wyrażam swoje opinie.
Ale ty zauważasz drzazgę u mnie, nie widząc belki u siebie i w kolegach :)

Bez odbioru. Bo , w przeciwieństwie do Ciebie, nie lubię robic śmietnika taka jałowa wymiana zdań.
Już mi się udawało jakiś czas ci się nie dawac podpuszczać do takiej śmieciowej dyskusji. Muszę się znowu spiąć :)
Jakimi fanatykami? Po prostu mamy podobne zdanie w tym temacie i do tej pory wymienialiśmy się tutaj informacjami. Zacząłeś wszystkich tutaj dookoła umoralniać i zrobiło się szambo.
Nie próbuj na siłę przekonywać wszystkich do swoich racji, bo możemy patrzeć na to tak, a nie inaczej.

Back