Mmayhem
UFC Heavyweight
Nie było Palestyńczyków, ale byli Filistyni
Ale wiesz że Filistyni mają się do Palestyńczyków tak jak kanciarze do Kanta?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie było Palestyńczyków, ale byli Filistyni

Czyli jak chuj do dupy? Niby pasuje ale?Ale wiesz że Filistyni mają się do Palestyńczyków tak jak kanciarze do Kanta?
![]()

Ale nazwa państwa wywodzi się od FilistynówAle wiesz że Filistyni mają się do Palestyńczyków tak jak kanciarze do Kanta?
![]()

Nie ma takiego państwa jak PalestynaAle nazwa państwa wywodzi się od Filistynów![]()

są Rzymianie, rzymianie i są żymianie oraz Żymianie![]()

A jest takie państwo jak Izrael?Nie ma takiego państwa jak Palestyna![]()

A czy są dowody, że Hitler wiedział?A jest takie państwo jak Izrael?![]()
Żadnych.A czy są dowody, że Hitler wiedział?
Nie jedynym, oglądałem program o zabytkach Egiptu i pojawia się na hieroglifach ta informacja. Jak sobie przypomnę to podeślę, także ta historia z Biblii jest historycznie prawdziwa.Pomyliłeś i nadal w to brniesz.
Jedynym źródłem mówiącym o obecności Żydów/Hebrajczyków w Egipcie są żydowskie święte księgi.
Chyba RzadnychŻadnych.

Nie jedynym, oglądałem program o zabytkach Egiptu i pojawia się na hieroglifach ta informacja. Jak sobie przypomnę to podeślę, także ta historia z Biblii jest historycznie prawdziwa.
Mało tego na odcinku morza czerwonego znaleziono szczątki wielu rydwanów w jednym miejscu, wiem, że brzmi to niedorzecznie, ale jest to zgodne z historią o przejściu przez morze Czerwone.
Teraz to arabowie ponoć blokują dostęp naukowcom do badania tego miejsca i zabraniają nurkowania.
https://maps.app.goo.gl/DjyzWTn6oZQzwC3UA
Ma Pan dowód?Nie. Historia z bibli nie jest historycznie prawdziwa.
No właśnie jest brak dowodów. Pierwsze zapisy o tym wydarzeniu to dopiero chyba 7 wiek, tylko propaganda żydowska. Nie ma innych źródeł. W ogóle pierwsze informacje o istnieniu Żydów to setki lat po rzekomym opuszczeniu Egiptu.Ma Pan dowód?
Napisz że to sztuczne państwo. No napisz no!No właśnie jest brak dowodów. Pierwsze zapisy o tym wydarzeniu to dopiero chyba 7 wiek, tylko propaganda żydowska. Nie ma innych źródeł. W ogóle pierwsze informacje o istnieniu Żydów to setki lat po rzekomym opuszczeniu Egiptu.

Tak. Jest prawdziwa.Nie. Historia z bibli nie jest historycznie prawdziwa.
Tak. Jest prawdziwa.
Źródła na gorze Synaj i Oaza nieopodal piramidy w GizieJakie źródła potwierdzają Exodus Żydów z Egiptu?
Źródła na gorze Synaj i Oaza nieopodal piramidy w Gizie
Wszelakie, jakie źródła nie potwierdzają?Jakie źródła potwierdzają Exodus Żydów z Egiptu?
Wszelakie, jakie źródła nie potwierdzają?
Jakie źródła potwierdzają, że nie jesteśs pedofilem?Jakie źródła nie potwierdzają, że nie jesteś złodziejem samochodów?
Jakie źródła potwierdzają, że nie jesteśs pedofilem?

Z tą demaskacją mogłeś poczekać aż zaczną ujawniać źródła. Trochę zjebałeś.Temat wojny a chlopy dyskutuja na temat książki z bajkami dla naiwniaków napisanej po to by tymi naiwniakami kierować.
To juz przebija temat drugiej wojny na tym forum gdzie bandera wiedzial lecz nie powiedzial bo w rzeczywistości nie wiedzial.
![]()
Obiecuje ze wrócę silniejszy, przepraszam wszystkich ktorych zawiodłemZ tą demaskacją mogłeś poczekać aż zaczną ujawniać źródła. Trochę zjebałeś.
Przecież trolluję od początku, nie ma dowodów na historię żydków. Są tylko poszlaki odkryte przez odłamy sekciarskie chrześcijaństwa protestanckiego z usa. Chociaż znając życie i charakter tego narodu to jako faraon batem bym ich stamtąd wypędził.No, czyli kumasz, że mam rację :p

zepsułeś piątkowa rozrywkę, a idź tyTemat wojny a chlopy dyskutuja na temat książki z bajkami dla naiwniaków napisanej po to by tymi naiwniakami kierować.
To juz przebija temat drugiej wojny na tym forum gdzie bandera wiedzial lecz nie powiedzial bo w rzeczywistości nie wiedzial a jednak niesmak pozostal a inne zrodla dowodzą ze wiedzial doskonale.
![]()
zepsuł mi zabawę idę popracowaćZ tą demaskacją mogłeś poczekać aż zaczną ujawniać źródła. Trochę zjebałeś.