Halibut 2.0
UFC Bantamweight
To patrz. Kiedy zobaczysz mój nick to przeglądaj dalej. Niech ci do głowy nie przychodzi odpisywać czy jakoś reagować. Z wyrazami braku szacunku. Pozdrawiam
Nie no, wiadomo. Wieloryb też nie rozmawia z planktonem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To patrz. Kiedy zobaczysz mój nick to przeglądaj dalej. Niech ci do głowy nie przychodzi odpisywać czy jakoś reagować. Z wyrazami braku szacunku. Pozdrawiam
Nie no, wiadomo. Wieloryb też nie rozmawia z planktonem.

Coś mi mówi, że ten fakt najmniej obchodził członków fundacji konowałów polskich, którym do szczęścia brakuje przedmiotów o nazwie konfidentologia teoretyczna i konfidentoryka stosowana. Może oni uczą się jakiego rodzaju ludzi chorych, będzie można ewentualnie wywalić za drzwi.Nie potrzebujemy islamskich radykałów w Polsce.

Kurwa, lubicie takie brudy![]()
Dagestańscy kozojebcy biją izraelitow, którzy przylecieli do Machaczkały - przeprowadzili szturm na lotnisko
Są tu tacy co wierzą w miłych alahukbarów?A pomimo tego wciąż są ludzie nawet na tym forum, którzy wierzą w miłych i tolerancyjnych muzułmanów, no takich jak my.
Tacy istnieją, jak stanowią 0,01% społeczeństwa i nie mieszkają w państwie islamskim. Ale niektórym nie wytłumaczysz.
Ale cumshot to CzeczenPewnie Cumshot Cipajew z kolegami.

Są tu tacy co wierzą w miłych alahukbarów?
Przecież to jest religia szatana, ich prorok pochwalał i namawiał swoich uczniów żeby podstępem zdobywali zaufanie przeciwników politycznych i wbijali im nóż w placy. Wszystko inszalach oczywiście

Wolski i fakty z dupy.Z tego co widziałem na tt, to tam nikt nie ruszył do obrony żydów na lotnisku
To jest najwiekszy farmazon od konfliktu rosja - ukraina. Wssystko bierze z telegrama i od innych OSINTowcow. I to nie jest tak, ze on się pomyli. On zwyczajnie z premedytacja kłamie, zeby wyświetlenia się zgadzaly.Z tego co widziałem na tt, to tam nikt nie ruszył do obrony żydów na lotnisku