Konflikt Palestyna vs izrael

Rozmieszczenie aktualne amerykańskich lotniskowców

1696969549884.jpg

O bialorus jestem spokojny, niesamowite 50 tys deklarowanej armii gdzie pewnie czesc by strzelala nie w te strone w ktora Baćka by chcial :beczka:

Wystarczy spojrzec na sytuacje z UA, gdyby tam byly nastroje bojowe to by wzieli ukrow z drugiej strony, Baćka trzyma wojsko w ryzach bo wie jak to sie dla niego skonczy, tak samo generalicja. Jesli zmiekla rura na ukrainie to nie mam wątpliwości ze o NATO nie ma mowy
Pamiętaj, że na terytorium kraju NATO wleciała rakieta (podobno mogąca przenosić ładunki nuklearne) jak w masło i gdyby nie jednostki specjalne grzybiarzy to duża szansa by to nie wypłynęło. Do tego dodaj dwa białoruskie hejhoptery które przekroczyły sobie na czillu przestrzeń powietrzną NATO ( podobno nisko i to się nie liczy więc pobite gary) na szczęście przechwycone przez jednostki obrony ppl moherowych beretów i mogliśmy się o tym dowiedzieć z raportu SOOF( special operations of facebook).

Ja to mam takie trochę mieszane uczucia co do całego NATO, choć bardzo chcę się mylić i w głębi duszy wierzę, że gdy przyjdzie co do czego to całe NATO pokaże jaja.

Last edited:

Dokładnie to samo napisałem wcześniej, że prawdziwi żydzi, ci z pejsami są niegroźni, co najwyżej będą się głupio zachowywać czy naplują na zakonnice - ale ci od stworzenia Izraela w Palestynie to wredne chuje. Zioniści udający żydów. To nacja żydów i do tego jakby pojebany ród cyganów udający żydów. Tylko nie takich zwykłych cyganów, a pojebów kradnących tożsamość całej nacji, do tego uwielbiających mordowanie bez żadnego Boga, choć oczywiście udawanie na zewnątrz jest.

Dokładnie to samo napisałem wcześniej, że prawdziwi żydzi, ci z pejsami są niegroźni, co najwyżej będą się głupio zachowywać czy naplują na zakonnice - ale ci od stworzenia Izraela w Palestynie to wredne chuje. Zioniści udający żydów. To nacja żydów i do tego jakby pojebany ród cyganów udający żydów. Tylko nie takich zwykłych cyganów, a pojebów kradnących tożsamość całej nacji, do tego uwielbiających mordowanie bez żadnego Boga, choć oczywiście udawanie na zewnątrz jest.
Tak. Ortodoksyjni Żydzi już lata temu protestowali np w Nowym Yorku sprzeciwiając się syjonizmowi. Wskazują, że oni nie mogą mieć nawet Państwa.

Breivik z tego co pamiętam był folosemitą.
To go wyklucza z bycia porównamy do forumowiczów, bo oni Żydów też by zabijali xd
Jak juz to filosemita, lecz tym rowniez nie byl. Poza tym nie wiem jakie to by mialo miec znaczenie.

Druga sprawa od kiedy forum o mma jest jakims wyznacznikiem ze Ty i ten oszolom co widzi wszedzie konfederacje wszystko odwolujecie do magicznych "forumowiczow" ? Warto oddzielac te dwa swiaty, realny i forum

Jak juz to filosemita, lecz tym rowniez nie byl. Poza tym nie wiem jakie to by mialo miec znaczenie.

Druga sprawa od kiedy forum o mma jest jakims wyznacznikiem ze Ty i ten oszolom co widzi wszedzie konfederacje wszystko odwolujecie do magicznych "forumowiczow" ? Warto oddzielac te dwa swiaty, realny i forum

Ty chyba teraz trollujesz, nie?

Dlaczego?

No stary. Piszesz na forum gdzie wiejszisc oskarżeń to wrzucanie grup do jednego wora. Nie oburzasz się że mnie, Spa, czy karatekę co chwilę wrzucają do jednego, pisząc jakieś bzdury o moich np poglądach, zupełnie nawet sprzecznych z tym co pisze. Nie mówiąc o tych całych fajnopolakach wszędzie itd. Jakby karateka był wyznacznikiem. I jak ktoś ma inny pogląd to wyznacznikiem jest karateka i "fajnopolacy"

A się oburzyła o Spa, że wspomniał o konfederacji, gdzie tutaj inni non stop piszą o innych partiach, choćby w tym temacie, albo na mnie że użyłem określenia "forumowicze" mając na myśli tę część forum od wybijania muslimów i lewaków.
Zauważ też, że część ludzi którzy robią tu ze mną gówno burze - przedstawia swoje opinie jaki opinie całego forum. Co jakiś czas słyszę argument w dyskusji "całe forum tak uważa, wszyscy tak uważają, wszyscy mają taką opinię". Nie oburzasz się wtedy. A jesteś inteligentnym gościem, więc nie rozumiem teraz Twojego oburzenia.

Zwłaszcza, że mój komentarz był humorystyczny.

Abstrahuje od tego, że rzadko pisze o konfederacji i nie zawsze odwołuje do forumowiczów. I nie wiem czemu mam się do nich nie odwoływać? To forum i są tu forumowicze.

Last edited:
Bardziej myślę że to jakaś sierota z ulicy którą sobie ten pojeb wybrał do własnych chorych akcji

A może po prostu jako ojcu nie mieści mi się to w bani

Palestyńczycy świadomie i dobrowolnie wysyłają własne dzieci jako zamachowców-samobójców.

Nie tylko dlatego że dżihad, Mahomet i wiara ale głównie dlatego że dostają wtedy od Hamasu czy innych organizacji wysokie ,,odszkodowanie”.

Jest cennik w Palestynie:
od 300 $ za zranienie do 25 tys. dolarów za śmierć dziecka w zamachu.

:fjedzia:

Palestyńczycy świadomie i dobrowolnie wysyłają własne dzieci jako zamachowców-samobójców.

Nie tylko dlatego że dżihad, Mahomet i wiara ale głównie dlatego że dostają wtedy od Hamasu czy innych organizacji wysokie ,,odszkodowanie”.

Jest cennik w Palestynie:
od 300 $ za zranienie do 25 tys. dolarów za śmierć dziecka w zamachu.

:fjedzia:
Dlatego dziwilo mnie ze nie strzelili :beczka:

Na miejscu wojskowych to w sumie bym strzelil jesli maja taka mozliwosc :fjedzia: chuj wie czy nie ma bomby czy innego badziewia. Az dziwne ze pozwolili mu podejsc do siebie tak blisko
Gdyby był grubiej ubrany to by nie pozwolili, uratowała go koszulka i spodenki, ja też bym strzelił, ale w ojca, a dzieciaka zawinął do fury i do jakiegoś domu dziecka czy gdzieś odstawił w swoim kraju.

Back