Halibut 2.0
UFC Bantamweight
Rozmieszczenie aktualne amerykańskich lotniskowców
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ojciec stulecia
chuj wie czy nie ma bomby czy innego badziewia. Az dziwne ze pozwolili mu podejsc do siebie tak bliskowidac bylo ze tylko w koszulce i spodenkach gdzie tam bombę... chlopie tak piszesz na forum ... Uja a nie bys strzelił do dzieciakaNa miejscu wojskowych to w sumie bym strzelil jesli maja taka mozliwoscchuj wie czy nie ma bomby czy innego badziewia. Az dziwne ze pozwolili mu podejsc do siebie tak blisko
Pamiętaj, że na terytorium kraju NATO wleciała rakieta (podobno mogąca przenosić ładunki nuklearne) jak w masło i gdyby nie jednostki specjalne grzybiarzy to duża szansa by to nie wypłynęło. Do tego dodaj dwa białoruskie hejhoptery które przekroczyły sobie na czillu przestrzeń powietrzną NATO ( podobno nisko i to się nie liczy więc pobite gary) na szczęście przechwycone przez jednostki obrony ppl moherowych beretów i mogliśmy się o tym dowiedzieć z raportu SOOF( special operations of facebook).O bialorus jestem spokojny, niesamowite 50 tys deklarowanej armii gdzie pewnie czesc by strzelala nie w te strone w ktora Baćka by chcial
Wystarczy spojrzec na sytuacje z UA, gdyby tam byly nastroje bojowe to by wzieli ukrow z drugiej strony, Baćka trzyma wojsko w ryzach bo wie jak to sie dla niego skonczy, tak samo generalicja. Jesli zmiekla rura na ukrainie to nie mam wątpliwości ze o NATO nie ma mowy
Ale do starego to bym odpalił za te pierdolenie i podpuszczenie dzieciaka, ostrzegawczy w łapę albo w kulasa.widac bylo ze tylko w koszulce i spodenkach gdzie tam bombę... chlopie tak piszesz na forum ... Uja a nie bys strzelił do dzieciaka
Tak. Ortodoksyjni Żydzi już lata temu protestowali np w Nowym Yorku sprzeciwiając się syjonizmowi. Wskazują, że oni nie mogą mieć nawet Państwa.Dokładnie to samo napisałem wcześniej, że prawdziwi żydzi, ci z pejsami są niegroźni, co najwyżej będą się głupio zachowywać czy naplują na zakonnice - ale ci od stworzenia Izraela w Palestynie to wredne chuje. Zioniści udający żydów. To nacja żydów i do tego jakby pojebany ród cyganów udający żydów. Tylko nie takich zwykłych cyganów, a pojebów kradnących tożsamość całej nacji, do tego uwielbiających mordowanie bez żadnego Boga, choć oczywiście udawanie na zewnątrz jest.
nie musi byc owiniety w pas szachida wystarczy granatwidac bylo ze tylko w koszulce i spodenkach gdzie tam bombę...
chlopie tak piszesz na forum ... Uja a nie bys strzelił do dzieciaka

Ani od tego co robią Żydzi. Poza tym ta ideologia do ktorej sie odwolywal nie odbiega za daleko od tego co tu 90% osob pisze

Ani od tego co robią Żydzi![]()
Jak juz to filosemita, lecz tym rowniez nie byl. Poza tym nie wiem jakie to by mialo miec znaczenie.Breivik z tego co pamiętam był folosemitą.
To go wyklucza z bycia porównamy do forumowiczów, bo oni Żydów też by zabijali xd
Jak juz to filosemita, lecz tym rowniez nie byl. Poza tym nie wiem jakie to by mialo miec znaczenie.
Druga sprawa od kiedy forum o mma jest jakims wyznacznikiem ze Ty i ten oszolom co widzi wszedzie konfederacje wszystko odwolujecie do magicznych "forumowiczow" ? Warto oddzielac te dwa swiaty, realny i forum
Dlaczego?Ty chyba teraz trollujesz, nie?
Ojciec stulecia
Dlaczego?
Pewnie coś w tym stylu "musimy odjebać tych pierdolonych żydków"Ciekawe czy Hamas ma jakies przemyslenia nad swoja glupota.
Moze ktos powinien im w koncu powiedziec, ze "play stupid games, win stupid prizes".Pewnie coś w tym stylu "musimy odjebać tych pierdolonych żydków"
Bardziej myślę że to jakaś sierota z ulicy którą sobie ten pojeb wybrał do własnych chorych akcji
A może po prostu jako ojcu nie mieści mi się to w bani

Palestyńczycy świadomie i dobrowolnie wysyłają własne dzieci jako zamachowców-samobójców.
Nie tylko dlatego że dżihad, Mahomet i wiara ale głównie dlatego że dostają wtedy od Hamasu czy innych organizacji wysokie ,,odszkodowanie”.
Jest cennik w Palestynie:
od 300 $ za zranienie do 25 tys. dolarów za śmierć dziecka w zamachu.
![]()

Dlatego dziwilo mnie ze nie strzeliliPalestyńczycy świadomie i dobrowolnie wysyłają własne dzieci jako zamachowców-samobójców.
Nie tylko dlatego że dżihad, Mahomet i wiara ale głównie dlatego że dostają wtedy od Hamasu czy innych organizacji wysokie ,,odszkodowanie”.
Jest cennik w Palestynie:
od 300 $ za zranienie do 25 tys. dolarów za śmierć dziecka w zamachu.
![]()

Gdyby był grubiej ubrany to by nie pozwolili, uratowała go koszulka i spodenki, ja też bym strzelił, ale w ojca, a dzieciaka zawinął do fury i do jakiegoś domu dziecka czy gdzieś odstawił w swoim kraju.Na miejscu wojskowych to w sumie bym strzelil jesli maja taka mozliwoscchuj wie czy nie ma bomby czy innego badziewia. Az dziwne ze pozwolili mu podejsc do siebie tak blisko