Konflikt Palestyna vs izrael

Czemu taki logiczny nie byles w sprawie swojego kroliczka gdzie wiecej niz jedna osoba uwazala go za kurwe?

Czemu nie byles logiczny jak kazdy potepial ukrow i byl przeciw :beczka:

Tak to sie nie bawimy, uznajmy chyba lepiej ze nie jest smieszny bo ta "logika" jak widac jest nieco wadliwa i nie ma sensu sie jej doszukiwac w takich sytuacjach.

Skakanie z radosci jak malpa bo "konfa cos, a teraz kofniarze ..." jest po prostu zalosne, tak samo tyczy sie to drugiej strony.

Tym bardziej jak ktos probuje byc glupiomadrym myslac ze wejdzie do tematu napisze cos z dupy nie na temat majac nadzieje ze sprowokuje cos.

Nie jest wtedy sun zu czy politycznym myslicielem jak Machiavelli. Jest po prostu debilem

Masz rację ale...

Dobra, już wiem o co się przyjebac!

Ale kolegów nie dissujesz że ciągle nieśmieszne rzeczy powtarzają o fajnopolakach itd :p

Ktoś mnie wolał?

Szekle trzeba liczyć :frankapprove:
Ale pomyślcie, im mniej żydow, tym więcej szelki przypada na jednego
pobrane.jpeg

"Zabawa" się rozkręca

Matki nie bojowników/terrorystów Hamasu, matki wszystkich Palestyńczyków!

No i co powiedza państwo na to że taki Breivik może i mu odjebało ale czy jego postulaty nie były choć trochę słuszne? hmmm :eddieconspiracy:

Patrzcie jaka obłuda. Pejs bez napleta chwali się światu bombardowaniem cywilnych budynków, a media cichutko. W analogicznej sytuacji na Ukrainie zewsząd było słuchać wyrazy oburzenia i nazywanie tego zbrodnią wojenną. Tutaj mogą ginąć kobiety, dzieci i wszystko jest cacy. To tylko pokazuje jako to jest hipokryzja i skurwysyństwo, że media dyktują odbiorcą co jest dobre, a co złe, a tępe owce to łykają.

Breivik może i mu odjebało ale czy jego postulaty nie były choć trochę słuszne?
Breivik wyprzedzil swoje czasy
Studnie w Gazie przestaną działać za 7 dni (odcięli im wodę dzisiaj rano). Czyli za dni 10 "kwestia palestyńska" może być przez izrael rozwiązana jeśli ktoś nie stworzy korytarza humanitarnego. Ponoć Hamasowi mięknie rura i mówią, że są gotowi na negocjacje, ciekawe, czy izrael to uwzględni. Jeśli nie, świat arabski patrzy, ciekawe jak długo zanim nie zaczną działać.

Studnie w Gazie przestaną działać za 7 dni (odcięli im wodę dzisiaj rano). Czyli za dni 10 "kwestia palestyńska" może być przez izrael rozwiązana jeśli ktoś nie stworzy korytarza humanitarnego. Ponoć Hamasowi mięknie rura i mówią, że są gotowi na negocjacje, ciekawe, czy izrael to uwzględni. Jeśli nie, świat arabski patrzy, ciekawe jak długo zanim nie zaczną działać.
TAK ale w filmiku jaki wrsuciłem wyżej mówi bartosiak że tam jest masa tuneli, jaskin i takich tam i że to nie będzie takie easy. A do tego przypominam że dookoła mamy samych muslimów - Egipt, liban itd. juz zapowiedziane są ataki odwetowe jak Zirael wejdzie do Gazy/palestyny... Panowie to jest sytuacja nie do rozwiązania mamy kolejną wojnę tam w tym pierdolniku... oby Swiatowa z tego nie wyszła -szczegolnie jak my nie mamy dowództwa porządnego... :roberteyeblinking: :eddieconspiracy:

dookoła mamy samych muslimów - Egipt, liban itd.
Dlatego napisałem, że oni jak na razie się przyglądają i coś tam deklarują, ciekawe jak zareaguje izrael, bo od nich zależeć będzie, czy ta reszta się przyłączy. Amerykanie już są w zasięgu... Wygląda to źle.
-----------
@JigoroKano
Tunele, jaskinie... Uważasz, że ludność cywilna ma tam zgromadzoną wodę w takiej ilości, by wystarczyło jej dla ponad dwóch milionów ludzi?

Dlatego napisałem, że oni jak na razie się przyglądają i coś tam deklarują, ciekawe jak zareaguje izrael, bo od nich zależeć będzie, czy ta reszta się przyłączy. Amerykanie już są w zasięgu... Wygląda to źle.
Wchuj zle 100 % Ruscy w tym chuje maczali bo wiadomo juz cały Zachód focus na Żydów przeniósł i o Ukrainie się będzie siła rzeczy zapominać. O ukrainie jak o Ukrainie - wiecie o co mi chodzi o Ruskich w ukrainie którzy chcą wejśc do berlina i paryża najchetniej przez Warszawę

O ukrainie jak o Ukrainie - wiecie o co mi chodzi o Ruskich w ukrainie którzy chcą wejśc do berlina i paryża najchetniej przez Warszawę
Spokojnie kowboju, ruskie na razie nie przeszly 1/3 ukrainy dobrze, poza tym wojna z nato z ich perspektywy jest bez sensu calkowicie. To nie sa glupi ludzie a atak na NATO nie daje zadnego zysku.

Szeryfie bialorus to wlasciwie Rosja tak tylko przypominam :kis:
O bialorus jestem spokojny, niesamowite 50 tys deklarowanej armii gdzie pewnie czesc by strzelala nie w te strone w ktora Baćka by chcial :beczka:

Wystarczy spojrzec na sytuacje z UA, gdyby tam byly nastroje bojowe to by wzieli ukrow z drugiej strony, Baćka trzyma wojsko w ryzach bo wie jak to sie dla niego skonczy, tak samo generalicja. Jesli zmiekla rura na ukrainie to nie mam wątpliwości ze o NATO nie ma mowy

Putin chce przyspieszyć wybory żeby już go znowu wybrali, a wtedy on im pobór 300 tysięcy zorganizuje i z dwoma kałachami wyśle na wroga.

W świetle takiego starego podejścia to mogą Ukrainę po prostu zalewać małymi grupkami po kilkadziesiąt tysięcy :werdum:

Putin chce przyspieszyć wybory żeby już go znowu wybrali, a wtedy on im pobór 300 tysięcy zorganizuje i z dwoma kałachami wyśle na wroga.

W świetle takiego starego podejścia to mogą Ukrainę po prostu zalewać małymi grupkami po kilkadziesiąt tysięcy :werdum:
No bo tak będzie. Dokladnie tak plus drony plus stary sprzęt - dopóki nie zrobią/dostaną noewgo z Chin/korei Pln np... Zajadą ich a Europa juz nie ma nic prawie żeby im dawać z amunicji szczególnie...

Back