Tym Izraelitom faktycznie odjebało, najbardziej humanitarna armia na świecie napierdala w cywilów jak w kaczki i to nie tylko rakietami.
Czytaliście o typie co zastrzelił innego Żyda, cywila, który wcześniej ubił terrorystę (chyba), prawda?
Słyszeliście teraz o dwóch kobietach, chrześcijankach zastrzelonych jak psy na ulicy wychodząc z kościoła i to przez snajpera! Nie, że w wirze walki, widział chuj obrzezany, że to kobieta a później zastrzelił jej córkę, która do niej podbiegła. Nieźle nie?
A teraz ostatnio słyszeliście? Trzech Żydów zakładników uciekło Hamasowi i bez koszulek a machając białymi szmatami ich koledzy i tak ich zastrzelili. Cywili machających białą flagą.
Panowie, na naszych oczach właśnie dzieje się drugi holocaust i nikt nie chce reagować. Oj historia znowu osądzi wszystkich tylko nie Żydów.
Mam jeszcze jedną ciekawą perełkę ale do tego potrzebuję opinii ludzi, którzy nie uważają się za antysemitów, rasistów itd., ludzi, których uważam za porządnych ludzi i piszę to
nieironicznie, podkreślam!
Przychodzą mi do głowy, na szybko,
@lemmy i
@spa może ktoś jeszcze, śmiało można się zgłaszać.
Uwaga pytanie (po odpowiedzi perełka):
czy jako porządni ludzie, nie-antysemici itd. według Waszych przekonań Żydzi są takimi samymi ludźmi jak inni? Są równi, np. nam?
Powinniśmy ich traktować tak samo jak wszystkich innych?
To pytanie jest bez złośliwości i moja opinia o Was również. Od razu napiszę, że od takich ludzi, właściwie, oczekuję odpowiedzi "tak, oczywiście" bo nawet mi taka odpowiedź przychodzi do głowy, a Wam?