Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Obie strony są sobie równe, równie skurwiałe. A najbardziej politycy i ekstremiści nakręcający tą całą spiralę przemocy. Jak bywa w takiej sytuacji najwięcej cierpią zwykli ludzie.
Kurwiom się należy Holokaust 2000 za grzechy przeciwko ludzkości. I będą go mieć.Nie popieram Izraela - uważam, że idą za daleko. Jednak po dłuższym zastanowieniu, zawsze dochodzę do tych samym wniosków. Gdyby Hamas, Palestyńczycy i ogólnie Arabowie rzucili karabiny na ziemię - mamy status quo. Gdyby Izraelczycy rzucili karabiny na ziemię - mamy Holocaust 2.0.
Coś taki nerwowy? Zajaraj sobieAż się zastanawiam kto następny mnie wkurwi. Lub jaka organizacja... Jebać wszystkich i wszystko.
Przestałem jarać... Teraz dopiero będą kurwie do wora pakowane.Coś taki nerwowy? Zajaraj sobie
Przestałem jarać... Teraz dopiero będą kurwie do wora pakowane.
U mnie chlanie i jaranie szli w parze prawie od samego początku... Wystarczy mi już. Czasem se Buszka pyknę, ale potem mnie łeb napierdala następnego dnia, więc średnio zabawneAż sprawdziłem, czy ktoś sobie żartów nie robi i nie podmienił avatara.
Mięsa też nie jesz?U mnie chlanie i jaranie szli w parze prawie od samego początku... Wystarczy mi już. Czasem se Buszka pyknę, ale potem mnie łeb napierdala następnego dnia, więc średnio zabawne
Wszystko po staremu, jedynie słodycze i przetworzone zacząłem ograniczać, bo jednak to mocno mnie postarza, a nie mam czym szastaćMięsa też nie jesz?