Roshi
Roshi
zaraz to sprawdzePanie...
![]()
How to Load Mobile Site View in Brave on the Computer
Are you looking for an option to view the mobile site mode in the Brave app? Learn how to switch to the mobile site view for websites.browserhow.com

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
zaraz to sprawdzePanie...
![]()
Are you looking for an option to view the mobile site mode in the Brave app? Learn how to switch to the mobile site view for websites.browserhow.com

Panie.. to nie jest kwestia przegladarki.Panie...
![]()
Panie, toż możesz symulować mobilne urządzenie na desktopowej przegladarce. I jak daje 720 to ciagle stronnicowanie jest.Panie.. to nie jest kwestia przegladarki.
To chodzilo o kolory? Czy jak?Dobra, nie bylo tematu...![]()
chodzi o to ze my nie mamy stronicowania na gorze w wersji mobilnejTo chodzilo o kolory? Czy jak?
@defthomas @Dzihados
bardzo prosze dodac .webp jako format zalacznikow. Swietna waga i jakosc obrazu.
Dziekuje i Pozdrawiam
Gamera i Błachowicza by dodali a nie jakichś farmazoniarzyJest prośba do moderacji żeby dodać Prezesa Kokocinskiego. Kawul jest dwa razy, a Kokocinskiego nie ma, mimo że jest na topie, jako prezes i zawodnik ememej.
Przy całej sympatii do Janka zawodnika to on jest po prostu nudny i nie ma sensu. Natomiast widziałbym Gamera duszącego Hienę.Gamera i Błachowicza by dodali a nie jakichś farmazoniarzy
Jest prośba do moderacji żeby dodać Prezesa Kokocinskiego. Kawul jest dwa razy, a Kokocinskiego nie ma, mimo że jest na topie, jako prezes i zawodnik ememej.

To dopiero jak pokaże cyce, bo dupę już widzieliśmy.To może prezesową od razu.
Tylko pytanie w jakim wcieleniu, z Insta czy normalnie.
![]()
dlugo by pisac....A Tobie co?
![]()
dlugo by pisac....
nie chce rezygnowac z gal na zywo, a musze odpoczac od HP i Premiones.
@Roshi
Mozesz Unwatch zrobic, albo zbanowac autora pierwszego posta, styknie?
A gdzie te życzenia o których mówiłeś?
@defthomas @Dzihados
bardzo prosze dodac .webp jako format zalacznikow. Swietna waga i jakosc obrazu.
Dziekuje i Pozdrawiam

Dodałem webp i webp jako dozwolone rozszerzenia attachmentow, mozesz potestowac czy to starczy,
nie da rady dodac bezposrednio jak obrazekDodałem webp i webp jako dozwolone rozszerzenia attachmentow, mozesz potestowac czy to starczy,

Ciekawe.
[ATTACH=full]1234..[/ATTACH]
Ciekawe.
Potestowałem i wystarczy zmienić plikowi webp rozszerzenie na inne (np dodać .png na końcu) i pyka.
Podejrzewam ze jak sie z reki doda...
...to tez zadzialaCode:[ATTACH=full]1234..[/ATTACH]

LOL, dzisiaj w pracy tez junior mi mowil ze czegos sie nie da zrobic, to mu pokazalem ze sie da XD

Próżniak!LOL, dzisiaj w pracy tez junior mi mowil ze czegos sie nie da zrobic, to mu pokazalem ze sie da XD
![]()