Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
legendarny forumowicz
Sam sobie możesz zmienić nick.
LOL, w tym roku rejestrację zamknął @defthomas hheheh mogę sprawdzić, ale za wielu to chyba nie będzie XD@Dzihados
Dałbyś radę w miarę szybko ogarnąć listę użytkowników zarejestrowanych w 2023 roku z min. 100 komentarzami? Dzięki wielkie
O kurde hahah to sprawdź proszę czy ktoś się uchował XDLOL, w tym roku rejestrację zamknął @defthomas hheheh mogę sprawdzić, ale za wielu to chyba nie będzie XD
Mam tylko jedno pytanie, po co? Co to ma na celu?LOL, w tym roku rejestrację zamknął @defthomas hheheh mogę sprawdzić, ale za wielu to chyba nie będzie XD
Mniejsza ilość chwastówMam tylko jedno pytanie, po co? Co to ma na celu?
![]()
A to w prowadzeniu forum chyba chodzi o przyciąganie nowych, którzy chcą pisać i się dzielić opiniami na różne tematy.Mniejsza ilość chwastów![]()
Igrasz z ogniemA to w prowadzeniu forum chyba chodzi o przyciąganie nowych, którzy chcą pisać i się dzielić opiniami na różne tematy.
Jeśli forum przyciąga spierdoliny i spam konta to trzeba się zastanowić co poszło nie tak z portalem i forum i wprowadzić jakieś zmiany, a nie zamykać stronę na wieki. Jak tak to może lepiej od razu zaorać wszystko bo po co dokładać sobie roboty i wydatków na prowadzenie takiego interesu.
Nie prowokuj, bo @defthomas usunie forum przez pomyłkę, a już wigilia to pewnie już cuś byłoA to w prowadzeniu forum chyba chodzi o przyciąganie nowych, którzy chcą pisać i się dzielić opiniami na różne tematy.
Jeśli forum przyciąga spierdoliny i spam konta to trzeba się zastanowić co poszło nie tak z portalem i forum i wprowadzić jakieś zmiany, a nie zamykać stronę na wieki. Jak tak to może lepiej od razu zaorać wszystko bo po co dokładać sobie roboty i wydatków na prowadzenie takiego interesu.
Jestem tu od tak dawna (a nawet dawniej) że widziałem jak ten ogień się tworzy i zamienia w portal i później forumIgrasz z ogniem![]()
Tak Kurwiu.... To oddaj moje lajki ze zgliszczyJestem tu od tak dawna (a nawet dawniej) że widziałem jak ten ogień się tworzy i zamienia w portal i później forum
![]()
Wybrał strajkforsTo kolega już nie czeka na angaż do UFCbo później też można zmienić...
![]()
Mi tam się nie spieszy, mogę nawet poczekać aż wbiję rangę UFCTo kolega już nie czeka na angaż do UFCbo później też można zmienić...
![]()
Tym bardziej że ranga PRIDE FC też jest eleganckaMi tam się nie spieszy, mogę nawet poczekać aż wbiję rangę UFC![]()
@defthomas, @Dzihados, @Jakub Madej@defthomas może byście ogłaszali zbanowanych w taki sposób jak UFC ogłasza zakończenia kontraktów? Wiesz, z grafiką, logo i zamiast nazwisk-nicki![]()
Biedny Bartek
kolejny brutalny atak na redakcję!!!