Koncert życzeń

defthomas

Vale Tudo
Open
Cohones
MMARocks
Hej

Mamy swój plan i pewne opcje już przygotowane do wprowadzenia, ale gdyby czegoś brakowało lub chcielibyście wprowadzić na forum to można tutaj zgłaszać prośby.

Forum będzie powiązane z główna za kilka dni najpóźniej. Nie chcieliśmy opóźniać startu z tego powodu

PioTRTek

WSOF
Lightweight
Albo ja jestem jakiś ślepy i tego nie ogarniam albo po prostu nie ma takiej opcji, żeby przy pierwszym poście w jakimś temacie można było dać "lajka" na temat i mieć coś takiego jak ulubione. np. daje lajka na mmahour Baja, zakłady bukmacherskie, gdzie kiedy transmisja gali i co tam jeszcze lubię i zamiast przekopywać się przez kilka działów klikam w ulubione i mam wszystko w jednym miejscu.

DaimonFrey

BAMMA
Lightweight
Font w postach można by było zmienić na nieszeryfowy dla lepszej czytelności, choćby na ten Gudea, który jest wszędzie naokoło. Lub zwykłą Tahomę/Arial.

DaimonFrey

BAMMA
Lightweight
Z innych pierdółek na przyszłość, dodanie w css:

.messageList .message { border-top: 5px solid rgb(228,228,228); }
.message .messageMeta { border-top: 1px solid #f5f5f5; margin-top: 20px; }

zmniejszy chaos w postach, teraz bardzo się zlewają.

Anonymous

NoLife FC
JEST " Reply" pod kazdym postem - możesz zacytować każdego usera

Ew. "+" gdy piszesz posty, tam sie otwierają inne przyciki :)

midern

KSW
Heavyweight
Czy na tym forum, będzie coś takiego, że wyświetlane sa wszystkie ostatnie tematy, w których zostały dodane komentarze? Tak było na poprzednim i dobrze się spisywalo :) W domu ogarnę resztę bajerów.

EDIT:
No i czym są te Trophy Point, czemu jedni je mają, a drudzy nie?

Dzygitek

Jungle Fight
Welterweight
Nie wiem czy tylko ja miałem taki, dziwny problem ale powiem :) Ogólnie problem jest przy odzyskiwaniu hasła patrzyłem na Firefoxie, za pierwszym razem @ nawet nie przyszedł, przy drugiej próbie, link by wysłał nowe hasło, nie zadziałał. Za trzecim razem błąd "502" ale @ dostałem, dopiero przy 4 próbie i pojawieniu się błędu "502" przy próbie odzyskania i pojawieniu się go też w linku dostałem upragnionego @ z nowym hasłem. Więc trzeba mieć troszkę Cierpliwości.

Font w postach można by było zmienić na nieszeryfowy dla lepszej czytelności, choćby na ten Gudea, który jest wszędzie naokoło. Lub zwykłą Tahomę/Arial.

Nie zmieniajcie fontu na bezszeryfową bo kolega niestety wprowadza błąd i nie polepszy czytelności tylko wręcz odwrotnie. Ogólnie bezszeryfowe fontu używa się do nagłówków, haseł reklamowych, małej ilości tekstu, według badań szeryfowa służy do czytania i jest wygodna :) Po za tym jak by tak nie było to by w książkach nie używano ich :)

DaimonFrey

BAMMA
Lightweight
Dzygitek, fascynująca teoria, sprzeczna z zasadami typografii. Fonty szeryfowe sprawdzają się w druku i ewentualnie w dużych nagłówkach na mediach cyfrowych... bodajże w było to dobrze ukazane.

midern

KSW
Heavyweight
Ogółem co do przywracania hasła, to gdy wpisałem maila, to nic nie przyszło. Ale jak wpisałem nick zamiast maila, to przyszło od razu.

Forum będzie w języku polskim, czy zostaje w angielskim, jak jest? :)

No i jedno z najważniejszych pytać, co z opcją ignorowania? Widzę, że opcja jest. Jak naciśnie się avatar użytkownika, jest tam opcja "Ignore"

Last edited:

Taran

PRIDE FC
Welterweight
dobre forum, ale wole po polsku całe menu. Na tablecie i smartfonie nie będę testował bo pewnie tylko się wkurzę. Ogólnie przydałby się bot co by polskie znaki wstawiał...

JoeKickass

BAMMA
Featherweight
No jedyny mankament w wersji mobilnej brak polskich znaków mi to nie przeszkadza, bo i tak wiadomo o co chodzi, a przez komórkę to i tak rzadko kiedy siedzę na Cohones :p

Dzygitek

Jungle Fight
Welterweight
PPS, sorry faktycznie :) Masz racje przy druku się tego używa xD Ostatnio dużo siedzę w druku i już z przyzwyczajenia, nabazgrałem bzdury :) Mój błąd. Jakoś odwróciłem w głowie zasady.

defthomas

Vale Tudo
Open
Cohones
MMARocks
Forum będzie przetłumaczone na Polski. Mamy obsuwę bo firma od przenoszenia danych miała spory poślizg i wszystkie zaplanowane rzeczy do wdrożenia podczas weekendu dopiero zaczynamy robić

midern

KSW
Heavyweight
@Def, czyli będą jeszcze jakieś drobne prace. Ale będą one wymagały wyłączania forum, czy forum będzie normalnie?

EDIT:
Co jak co, ale emotki z poprzedniego forum były lepsze! :D

JB_

||
Cohones
MMARocks
Na tablecie i smartfonie nie będę testował bo pewnie tylko się wkurzę.
Sprawdź, myślę, że miło się zaskoczysz.

U mnie też na komórce są polskie znaki, także to nie kwestia błędu na forum.

JoeKickass

BAMMA
Featherweight
Co do tych polskich znaków na mobilnej wersji to brakuje ich tylko w tytułach wątków, w środku juz wszystko gra. Ale to może moja komórka szwankuje ;-)

instinkt

Bellator
Middleweight
może zamiast chatu mmarocks zrobić jakiś taki shoutbox na głównej forum? albo przykleić ten obecny chat?

i przydałaby się ogólna lista new posts z powiedzny 20 ostatnich tematów na głównej.
edit
@Grzechu faktycznie, ilość tych zakładek nowych mnie gubi, jak żyć? :D

emoty do wyjebania są tragiczne :eek:

no i stare rangi z kolorowymi nickami by sie przydały.
@dzihados @defthomas

Last edited:

Yagiel

UFC
Featherweight
A nowe newsy będą się pojawiały? Bo na forum nie widzę dyskusji o M-1 a na głównej jest