Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Chuj z Sabriną, Monica BellucciWłoszki bardzo piękne kobiety. Mój hype na tą narodowść zaczął się od sławnego teledysku Boys Sabriny Salerno, ktoś pamięta?
View attachment 118164

Taniec... Afro DanceNigstep?
Cockstrot?
Nyga Doble?
, a po naszemu taniec klepaniec / ruchaniec 
Oczywiście, miałem dodać jako drugąChuj z Sabriną, Monica Bellucci![]()
![]()

A wcześniej Gina Lollobrigida, Sophia Loren, Claudia Cardinale, Laura Antonelli, Ornella Muti, Gloria Guida, Serena Grandi, Valeria Golino, Maria Grazia Cucinotta... trochę tych Włoszek było...Chuj z Sabriną, Monica Bellucci![]()
![]()

Oo widzę koneserA wcześniej Gina Lollobrigida, Sophia Loren, Claudia Cardinale, Laura Antonelli, Ornella Muti, Gloria Guida, Serena Grandi, Valeria Golino, Maria Grazia Cucinotta... trochę tych Włoszek było...![]()

Lata temu byłem w Grecji i w kawiarence była (jako turystyka) jedna Włoszka. No kurwa nie mogłem oderwać wzroku, do dziś pamiętam XD - to była jedna z najpiękniejszych kobiet jakie widziałem na żywca bez kitu. Może obok tej Wenezuelki w jednym food trucku w Londynie - dobrze pamiętam @defthomas , to było Wenezuelskie żarcie? XD Ta też była niesamowita :DWłoszki bardzo piękne kobiety.
Fajne wspomnienia , kobiety z ameryki łacińskiejLata temu byłem w Grecji i w kawiarence była (jako turystyka) jedna Włoszka. No kurwa nie mogłem oderwać wzroku, do dziś pamiętam XD - to była jedna z najpiękniejszych kobiet jakie widziałem na żywca bez kitu. Może obok tej Wenezuelki w jednym food trucku w Londynie - dobrze pamiętam @defthomas , to było Wenezuelskie żarcie? XD Ta też była niesamowita :D
E: albo Kolumbijka to była... ?

Zwierzęta...Nigstep?
Cockstrot?
Nyga Doble?

I to są zdjęcia z treningów.Kiedyś ktoś pisał że Mackenzie Dern po ciąży brzydka i utyta. Wróciła do formy![]()
Oho Cassiusz włamał się na konto Vito

Oho Cassiusz włamał się na konto Vito![]()

Oho Cassiusz włamał się na konto Vito![]()
to ten VitoC43?

Dojrzalsze* tego rozmiaru też są zajebiste![]()