Kobiety (+18 - NSFW)

A wcześniej Gina Lollobrigida, Sophia Loren, Claudia Cardinale, Laura Antonelli, Ornella Muti, Gloria Guida, Serena Grandi, Valeria Golino, Maria Grazia Cucinotta... trochę tych Włoszek było... :wink:
Oo widzę koneser :tysoncoffe:

Mam przyjemność mieć rodzinę w Włoszech i byłem parę razy, na ulicy fajne panny, bez kompleksów często bez mocnego makijażu naturalne albo tak trafiałem. Ciekawy też przekrój etnograficzny. Z północnych regionów typ nordycki bardziej jasne oczy i włosy, na środku półwyspu mieszany a na południu i Sycylii ciemny, nawet nie "latynoski" tylko bardziej.

Ciekawe, obstawiam że historycznie przed dobór genetyczny tacy piękni ludzie tam się trafiają, jak sobie legioniści branki brali po kampaniach wojennych xD Albo ściągali kobiety z całego imperium, to najlepiej szły te najbardziej zdrowe.

Włoszki bardzo piękne kobiety.
Lata temu byłem w Grecji i w kawiarence była (jako turystyka) jedna Włoszka. No kurwa nie mogłem oderwać wzroku, do dziś pamiętam XD - to była jedna z najpiękniejszych kobiet jakie widziałem na żywca bez kitu. Może obok tej Wenezuelki w jednym food trucku w Londynie - dobrze pamiętam @defthomas , to było Wenezuelskie żarcie? XD Ta też była niesamowita :D
E: albo Kolumbijka to była... ?

Last edited:
Lata temu byłem w Grecji i w kawiarence była (jako turystyka) jedna Włoszka. No kurwa nie mogłem oderwać wzroku, do dziś pamiętam XD - to była jedna z najpiękniejszych kobiet jakie widziałem na żywca bez kitu. Może obok tej Wenezuelki w jednym food trucku w Londynie - dobrze pamiętam @defthomas , to było Wenezuelskie żarcie? XD Ta też była niesamowita :D
E: albo Kolumbijka to była... ?
Fajne wspomnienia , kobiety z ameryki łacińskiej :antonio:

Ja kiedyś miałem marzenie pojechać na karnawał do Rio tańczyć sambę po nocach i w dzień byczyć się na plaży zawijając sobie yerbę matę z Paragwaju i proszkowaną z Kolumbii xD Mokry sen każdego chłopa. Ale zaraz w narzeczeństwie to chyba mogę się pożegnać z takimi tripami :płacz:

1736332270832.png

Back