Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To wrzuć coś lepszego od laski z "kasy biedronki"Co z wami, pedały? Pod poprzednim wrzutem prawie zero lajkówView attachment 101274

Fot. R.Polański?
Fot. R.Polański?

Bo wkleileś filtrowanego szona lub w ogóle narysowanego przez sztuczną inteligencję. Starych niedźwiedzi nie nabierzesz na sztuczny miód.Co z wami, pedały? Pod poprzednim wrzutem prawie zero lajkówView attachment 101274
Jakiego sztucznego? To zwykła aktorkaBo wkleileś filtrowanego szona lub w ogóle narysowanego przez sztuczną inteligencję. Starych niedźwiedzi nie nabierzesz na sztuczny miód.

Ja ci życzę chociaż takiej kasjerkiTo wrzuć coś lepszego od laski z "kasy biedronki"![]()

Chyba w anime.Jakiego sztucznego? To zwykła aktorka![]()

Nie, to się nazywa "18+ Magazine"Chyba w anime.![]()

Moja żona ma akurat odwrotnie i jeśli szuka biustonosza to,tylko te minimizery,bo się wstydzi,że ma duże piersi i chce to zamaskować,ale akurat na na pośladki to mogłaby coś zarzucić byłoby bardziej proporcjonalnie. Wkładki do biustonosza plus dwa rozmiary,, wkładki na pośladki,

Może doceń jej cyce jakośMoja żona ma akurat odwrotnie i jeśli szuka biustonosza to,tylko te minimizery,bo się wstydzi,że ma duże piersi i chce to zamaskować,ale akurat na na pośladki to mogłaby coś zarzucić byłoby bardziej proporcjonalnie
![]()

Nie jest źle... ale ma pewnie kolega racjęMoja żona ma akurat odwrotnie i jeśli szuka biustonosza to,tylko te minimizery,bo się wstydzi,że ma duże piersi i chce to zamaskować,ale akurat na na pośladki to mogłaby coś zarzucić byłoby bardziej proporcjonalnie
![]()

Znałem go już dawno...za czasów Squawker (jeszcze przed TT) jak to mówią kto pierwszy ten lepszy...to jest moj kanal![]()

Papugo.. przestan za mna lazicZnałem go już dawno...za czasów Squawker (jeszcze przed TT) jak to mówią kto pierwszy ten lepszy...![]()

Dobry kontent...
Tylko tak mocno żeby go wylogowało na zawszegify to tez moj kontent, zajebac ci?

Podobno jestem w worze... a cały czas o mnie wspominaszTylko tak mocno żeby go wylogowało na zawsze
![]()

gify to tez moj kontent, zajebac ci?