Roshi
Roshi
Prosisz sie o bana..![]()
Master Roshi GIFs on GIPHY - Be Animated
Find the best & newest featured Master Roshi GIFs. Search, discover and share your favorite GIFs. The best GIFs are on GIPHY.giphy.com
Akurat chyba nie te ptaszysko...![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Master Roshi GIFs on GIPHY - Be Animated
Find the best & newest featured Master Roshi GIFs. Search, discover and share your favorite GIFs. The best GIFs are on GIPHY.giphy.com
Akurat chyba nie te ptaszysko...![]()

Chyba jednak nie bo 1 mój post był 28.02.2023... a na początku pisałem niedużo dopiero gdzieś po miesiącu się rozkręciłem na dobre...Od 25 lutego 2023

Tylko po chuj?Chyba jednak nie bo 1 mój post był 28.02.2023... a na początku pisałem niedużo dopiero gdzieś po miesiącu się rozkręciłem na dobre...![]()
A 25 luty 2023 r to teraz ważna data na COHONES, bo narodziny LCC (Legendary Cassius Cohones)![]()
Tylko po chuj?

Co Ci daje ta ilość komentarzy? Dostaniesz koszulkę cohones za free? Bo szacunku ilością nie zyskasz.
Piszę bo lubię...Co Ci daje ta ilość komentarzy? Dostaniesz koszulkę cohones za free? Bo szacunku ilością nie zyskasz.
Ps: nie żebym się do Ciebie przypierdalal tylko ciekawi mnie po co to wszystko? Tyle zmarnowanego czasu... Mogłeś to spożytkować pożyteczniej. Pozdro
no i przychodzi mi to bez żadnego wysiłku 

Próbuje Ci uzmysłowić, że to marnotrawstwo czasu. Mam wrażenie, że jesteś non stop on-line. To wygląda na jakieś uzależnienie, które należałoby leczyć. Tyle ode mniePiszę bo lubię...no i przychodzi mi to bez żadnego wysiłku
A jak coś czytam to na ogół skomentuje, ale jednak nie zawsze...
PS. a to są koszulki Cohones...
A kolega +900 postów w 14 lat! (to wychodzi zaledwie 1 post na 5 dni) czyli nie za dużo... bo to moja 2-4 tyg. norma.
No ale to chyba nie jest temat na takie pogaduszki, tylko temat z zgrabnymi pannami![]()

Piszę bo lubię...no i przychodzi mi to bez żadnego wysiłku
A jak coś czytam to na ogół skomentuje, ale jednak nie zawsze...
PS. a to są koszulki Cohones...
A kolega +900 postów w 14 lat! (to wychodzi zaledwie 1 post na 5 dni) czyli nie za dużo... bo to moja 2-4 tyg. norma.
No ale to chyba nie jest temat na takie pogaduszki, tylko temat z zgrabnymi pannami![]()

A 25 luty 2023

No i kto to widzial, walić w ciemnoMusiałaby być biała bo ten małpi ryj odrzuca.

TakUruk hai
No i gitara. W sumie dużo się nie zmieniła...PMOY '07, a dzisiaj 40 letnia MILF z OF...
View attachment 102981
View attachment 102982
View attachment 102983
View attachment 102984
View attachment 102985
View attachment 102987
View attachment 102988
View attachment 102989
View attachment 102990
Sarakologia..
@Drzewo![]()

Ważne że się nie roztyłaNo i gitara. W sumie dużo się nie zmieniła...![]()
, co niestety zdarza się babką ok. 40