Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Strzelam, że coś między 16 a 27.
Żadnej lany tu nie ma amigo.Lana
Amigo cytowany wyzej post jest ze zdjeciemŻadnej lany tu nie ma amigo.

a tak w ogole to skad wiesz...?Żadnej lany tu nie ma amigo.
przeciez masz kobiete...Od kolegi.a tak w ogole to skad wiesz...?przeciez masz kobiete...

Nie bron go i nie sciemniaj!Od kolegi.![]()

Długie, samotne trasy i wysoki poziom testosteronu. Jakoś trzeba sobie radzić.Nie bron go i nie sciemniaj!
Wyszlo na co firmowy net idzie![]()
Teść 10 x ponad normę, a gdzieś widziałem ten ich film z OF.a tak w ogole to skad wiesz...?przeciez masz kobiete...

Ooo samo się kozłuje!Lana
Tez bym potrafialTrafiła i to nawet za 3 punkty![]()

Pokaż jej co ma ubrać to będziesz miał szybki fajrant z robotąZapomniałem, że taki wspaniały temat mamy na forum. Teraz to będę musiał się kocem nakrywać, żeby moja nie zobaczyła jakie grzeszne rzeczy oglądam podczas pracy![]()

Jak będzie miała pretensje to zacznij sobie walić do tych zdjęć i skończ patrząc jej w oczy. Pokaż dominacjęZapomniałem, że taki wspaniały temat mamy na forum. Teraz to będę musiał się kocem nakrywać, żeby moja nie zobaczyła jakie grzeszne rzeczy oglądam podczas pracy![]()
Zacznę atakować kutasem ekranJak będzie miała pretensje to zacznij sobie walić do tych zdjęć i skończ patrząc jej w oczy. Pokaż dominację

Żona i koc w pracy???? Na Tirach kolega z Małżonko jeździ? Czy w straży i o koc gaśniczy chodziło?Zapomniałem, że taki wspaniały temat mamy na forum. Teraz to będę musiał się kocem nakrywać, żeby moja nie zobaczyła jakie grzeszne rzeczy oglądam podczas pracy![]()
Koc z Ikeła, mam taką pracę, że mogę elegancko z willi pracować Mister DidaskaliaŻona i koc w pracy???? Na Tirach kolega z Małżonko jeździ? Czy w straży i o koc gaśniczy chodziło?

Pozazdrościć. Ale mieć willa i kupowaç koca w ikeła to jak kolega Bastek parzący rozpuszczalną w nowym ekspresie delongi.Koc z Ikeła, mam taką pracę, że mogę elegancko z willi pracować Mister Didaskalia![]()
A to już lepiej kupić koc w Ikeła, niż tak poniżać ekspres do kawirki i robić w nim rozpuszczalną. OburzającePozazdrościć. Ale mieć willa i kupowaç koca w ikeła to jak kolega Bastek parzący rozpuszczalną w nowym ekspresie delongi.