Kingdom Come Deliverance

Przy mojej charyzmie każdemu strażnikowi który mnie tak zaczepi mówię, że zbieram na wielką orkiestrę. Wszyscy wtedy biją mi brawo, a dziewki rzucają na szyję xD
Też jestem już na tym etapie, że jak jakiś strażnik podbija to mówię
- "say my name psie"
-"Pan Henryk"
:goddamnright:

20250223_231052.jpg

Przyjechałem prosto z łaźni do Teresy. Jak zaczęła coś podejrzewać to powiedziałem jej, że mężczyzna ma swoje potrzeby i gówno ma do gadania. Teraz nie chce ze mną rozmawiać i każe mi się wynosić. Myślicie, że jej przejdzie czy już nici z darmowego chędożenia? :jimcarrey:

Czy atak na taki pewien obóz to już końcówka gry? Bo juz robię tam rekonesans j tak się boje czy, aby zaraz nie będzie po wszystkim.
Też chyba do tego dotarłem, ale to raczej nie koniec ;)

Zresztą gdzie :beczka: jest to DLC co będzie mi tam 100k potrzebne ;) @Benzi

Jak mi zniknął perk Alpha Male to Teresce przeszło. Musiałem ją tylko przeprosić. Niestety nie chciała iść na "spacer", bo padał deszcz, więc znowu musiałem jechać do łaźni. Ciężki jest żywot mężczyzny... :siara:

Wiem że KCD 2 zapowiada się świetnie i ma wiele zalet, ale kurwa...

Jak można w 2025 stworzyć grę której tekstury i animacje wyglądają niewiele lepiej niż Gothic 3 który był wydany prawie 20 lat temu :confused:

Warto. Tylko trzeba dać duużo większą szanse niż większości gier.
Ja poczytałem najpierw posty tutaj i już było nastawienie prawidłowe i powiem tylko, że kurwa zdemonizowaliscie tę grę po chuju. Wcale nie jest tak źle.

Ja poczytałem najpierw posty tutaj i już było nastawienie prawidłowe i powiem tylko, że kurwa zdemonizowaliscie tę grę po chuju. Wcale nie jest tak źle.
Ja akurat napisałem z własnego doświadczenia bo za pierwszym razem się odbiłem.

Zrobiłem parę dni przerwy i wróciłem na pełnej.
Rycerz Niemiaszek pokonany, ale całkiem twardy był z niego skurwiel, prości bandyci stanowią wyzwanie jak wyskakują w 5.
Chyba już głównej fabuły niewiele zostało.

Zrobiłem parę dni przerwy i wróciłem na pełnej.
Rycerz Niemiaszek pokonany, ale całkiem twardy był z niego skurwiel, prości bandyci stanowią wyzwanie jak wyskakują w 5.
Chyba już głównej fabuły niewiele zostało.
Ulrich? Ja mam wrażenie, że te questy coraz bardziej się rozbudowują... Teraz dostałem stałą fuchę w jednym z zamków i mam swój domek :conorsalute:

Back