Kingdom Come Deliverance

Pany tutaj o 1 gadacie a ktoś w 2 już rypie? Ja kupiłem wczoraj, ale zanim odpaliłem to kilka browarów poszło, i tak lekko dryknięty odpaliłem, i nie wiem czy coś przegapiłem czy jak się zaczyna grę to od razu 15 poziom jest?
Dostaniesz taki wpierdol że wrócisz do 3 lvl, spokojnie :roberteyeblinking:

Sorry za post pod postem, ale no teraz na wbijam w miarę trzeźwy, mam tą misje co spierdalam w gaciah z Janem, i patrze poziom głowny 16 itp.oitd.

Sorry za post pod postem, ale no teraz na wbijam w miarę trzeźwy, mam tą misje co spierdalam w gaciah z Janem, i patrze poziom głowny 16 itp.oitd.
Pograj jeszcze kilkadziesiąt minut i spadnie do dużo niższego fabularnie uzasadnione to będzie srogim wpierdolem i upadkiem z wysoka

Podejście numer 3, ostatnio się wkurwiłem, bo grałem cyknięty, odinstalowałem, ale tak czytam ten temat i zacząłem od nowa xD
4h za mną, uciekał będę właśnie z Talmbergu i jutro powrót do Skalicy. Przez cztery h zbierałem pierdolone pokrzywy i otwierałem zamki. Kunesz mi tak wpierdolił, że nie było co zbierać :beczka:
Wjebany 4 level otwierania zamków, wytrych ulepszony już, ale że miałem jeden wytrych po złodziejce u pijusa to save & load, a tych 5 sznapsów od ŚP Blanki już dawno nie ma :beczka:
Ale jak się wjebalem koniem w kumanów to przynajmniej Tereska uciekła (chuj, że musiałam to trzy razy powtórzyć, bo mnie ściągali i trup).
Wy też na początku wiecznie byliście przeciążeni? Nakradłem ze skrzyń w Skalicy, nakradłem ze skrzyń w Talmbergu, a sprzedać się nie da póki co. Ten chujek handlarz płaci marnie, a większość śmieci trzymam, bo u niego na rewirze nie da się opchnac.

Podejście numer 3, ostatnio się wkurwiłem, bo grałem cyknięty, odinstalowałem, ale tak czytam ten temat i zacząłem od nowa xD
4h za mną, uciekał będę właśnie z Talmbergu i jutro powrót do Skalicy. Przez cztery h zbierałem pierdolone pokrzywy i otwierałem zamki. Kunesz mi tak wpierdolił, że nie było co zbierać :beczka:
Wjebany 4 level otwierania zamków, wytrych ulepszony już, ale że miałem jeden wytrych po złodziejce u pijusa to save & load, a tych 5 sznapsów od ŚP Blanki już dawno nie ma :beczka:
Ale jak się wjebalem koniem w kumanów to przynajmniej Tereska uciekła (chuj, że musiałam to trzy razy powtórzyć, bo mnie ściągali i trup).
Wy też na początku wiecznie byliście przeciążeni? Nakradłem ze skrzyń w Skalicy, nakradłem ze skrzyń w Talmbergu, a sprzedać się nie da póki co. Ten chujek handlarz płaci marnie, a większość śmieci trzymam, bo u niego na rewirze nie da się opchnac.
Mordo ja jestem przeciążony mając chyba 150kg udźwig + koń ma chyba 450 :beczka:
Ostatnio znowu musiałem do sklepu na piechotę się czołgać bo nawet na konia nie mogłem wejść ;)

Kurwa u mnie kunesza ziomeczki rozjebaly, bo odrzucałem z nimi gównem chatę od niemca.
Gówna nie zbieraj, bez sensu.

Kurwa u mnie kunesza ziomeczki rozjebaly, bo odrzucałem z nimi gównem chatę od niemca.
Gówna nie zbieraj, bez sensu.
No ja najpierw zebrałem wpierdol, potem obrzucilem gównem chałupę nazisty, a potem użyłem wytrychów od ziomka, żeby opierdolić mu skrzynkę. Straciłem kurwa trzy i z tym jednym potem save & load zanim załapałem schemat i opierdoliłem tak co mi się udało w Skalicy :beczka:
W Talmbergu jakiś szpej zebrałem to ubrałem, bo lepsze to niż to co miałem do tej pory.
Noszę w ekwipunku jakieś szmaty co hałas niski mają, bo łatwiej się te skrzynie opierdala wtedy po nocy

No ja najpierw zebrałem wpierdol, potem obrzucilem gównem chałupę nazisty, a potem użyłem wytrychów od ziomka, żeby opierdolić mu skrzynkę. Straciłem kurwa trzy i z tym jednym potem save & load zanim załapałem schemat i opierdoliłem tak co mi się udało w Skalicy :beczka:
W Talmbergu jakiś szpej zebrałem to ubrałem, bo lepsze to niż to co miałem do tej pory.
Noszę w ekwipunku jakieś szmaty co hałas niski mają, bo łatwiej się te skrzynie opierdala wtedy po nocy
Przed akcjami z kradzieżą to lataj w samych gaciach z hałasem na 0.

Przed akcjami z kradzieżą to lataj w samych gaciach z hałasem na 0.
Jak mi to wpada w ekwipunek to super, 100-150 groszy za każdą szmatę co u Niemca ukradłem, a jak przyszło do sprzedaży to ten jebany sknera na W w Talmbergu dał mi 100 za wszystko, a jeszcze musiałem wytrychy dokupić :awesome:

W talmbergu to już elegancko ukradłem zbroję wojaka z tarczą włącznie. Mordo pierdol to, leć do Ratajów, zajeb albo kup jakiegoś konia i do skalicy cisnij. Przy wejściu do miasta będą się napierdalac, omin ich, skończą i bierz co leci. Za każdym razem sprzedajesz na prawie 10 koła.

Jak mi to wpada w ekwipunek to super, 100-150 groszy za każdą szmatę co u Niemca ukradłem, a jak przyszło do sprzedaży to ten jebany sknera na W w Talmbergu dał mi 100 za wszystko, a jeszcze musiałem wytrychy dokupić :awesome:
JPRDL zaczynasz z wysokiego C, ja tam w Skalicy to w głowie tylko zabawa z przygłupimi kumplami (swoją drogą jeden ma downa) i kiecka Blanki. Gdzie by mi przyszło do głowy wtedy kraść, na zła stronę mocy przeszedłem jak miałem dziurawe buty, śmierdziało ode mnie na kilometr i chyba tylko mój brzuch był bardziej pusty niz kieszenie. Wszystko wina Peszka.
A Tereske to nie wiem jak uratowałem ... uciekając przez przypadek nacisnął mi się przycisk od gwizdania i zamiast konia to zgraja Kumanów ruszyła za mną jak w Bennym Hillu xD

W talmbergu to już elegancko ukradłem zbroję wojaka z tarczą włącznie. Mordo pierdol to, leć do Ratajów, zajeb albo kup jakiegoś konia i do skalicy cisnij. Przy wejściu do miasta będą się napierdalac, omin ich, skończą i bierz co leci. Za każdym razem sprzedajesz na prawie 10 koła.
Ja tam poszedłem dopiero po ponad 50h godzinach gry :DC:

JPRDL zaczynasz z wysokiego C, ja tam w Skalicy to w głowie tylko zabawa z przygłupimi kumplami (swoją drogą jeden ma downa) i kiecka Blanki. Gdzie by mi przyszło do głowy wtedy kraść, na zła stronę mocy przeszedłem jak miałem dziurawe buty, śmierdziało ode mnie na kilometr i chyba tylko mój brzuch był bardziej pusty niz kieszenie. Wszystkie wina Peszka.
A Tereske to nie wiem jak uratowałem ... uciekając przed przypadek nacisnął mi się przycisk od gwizdania i zamiast konia to zgraja Kumanów ruszyła za mną jak w Bennym Hillu xD
O chuj, to ja się z peszkiem i jego kolegą odrazu zaprzyjaźniłem i robię wszystkie zadania dla nich xD

O chuj, to ja się z peszkiem i jego kolegą odrazu zaprzyjaźniłem i robię wszystkie zadania dla nich xD
Niby tak, ale tam jest jedna misja od Peszka z kradzieżą w Ratuszu i nie otworzysz skrzyni póki nie będziesz miał 10 w otwieraniu zamków. Ami to chyba niedawno pykło ;)

Oho, to jeszcze chyba parę prób na tych trudnych skrzyniach przeprowadzić trzeba zanim konia zawinę, bo tarczy nie mam, tylko hełm i przeszywanice póki co xD Latam na razie w tej ich czerwonej szmacie i nikt się nie sadzi o kradzione łachy, ale sprzedać nie ma gdzie.
JPRDL zaczynasz z wysokiego C, ja tam w Skalicy to w głowie tylko zabawa z przygłupimi kumplami (swoją drogą jeden ma downa) i kiecka Blanki. Gdzie by mi przyszło do głowy wtedy kraść, na zła stronę mocy przeszedłem jak miałem dziurawe buty, śmierdziało ode mnie na kilometr i chyba tylko mój brzuch był bardziej pusty niz kieszenie. Wszystko wina Peszka.
A Tereske to nie wiem jak uratowałem ... uciekając przez przypadek nacisnął mi się przycisk od gwizdania i zamiast konia to zgraja Kumanów ruszyła za mną jak w Bennym Hillu xD
OG od początku, tyle się naczytałem o levelowaniu tych skilli, że pomimo wkurwiania się, to z uporem maniaka zbieram te pierdolone ziółka i walka ze skrzyniami xD

Oho, to jeszcze chyba parę prób na tych trudnych skrzyniach przeprowadzić trzeba zanim konia zawinę, bo tarczy nie mam, tylko hełm i przeszywanice póki co xD Latam na razie w tej ich czerwonej szmacie i nikt się nie sadzi o kradzione łachy, ale sprzedać nie ma gdzie.

OG od początku, tyle się naczytałem o levelowaniu tych skilli, że pomimo wkurwiania się, to z uporem maniaka zbieram te pierdolone ziółka i walka ze skrzyniami xD
Pchnij wątek główny do Ratajów i otworzą się nowe możliwości ;)
Zbieranie roślin tylko na początku kasa +profit do siły, chyba do obrony i charyzmy.
Później to wszystko raczej robi się samo i nie ma nic na siłę. Jak jakiś skill niepotrzebny to raczej go nie rozwijasz. Możesz bawić się w alchemię I zostać milionerem, albo sam naprawiać broń, ale to już trzeba miec mega zaparcie I czas. To co będziesz często używał to pójdzie sprawnie w górę samo.
Już nie oglądam animacji ze srającym w chaszczach Henrykiem ;)

Jest promka na ps store na dodatki do jedynki. 22 zl za wszystkie. W niedzielę skończyłem historie Teresy.

Obok Undead Nightmares do RDR1 najgorze dlc w jakie grałem. Latanie po ciemku i szukanie płótna i ziółek będzie mi się jeszcze śniło jakiś czas.
Wspaniałe to było nie zapomnę tego nigdy jak wjebałem się w to DLC nie mając świadomości co robię i nie mając save'a bezpośrednio przed przyjęciem zadania :beczka: Parę razy zastanawiałem się czy nie pierdolić tego i nie lepiej nadrobić kilka godzin gry niż biegać między kumanami po pierdoły :usunto: No ale chciałem być miły dla Tereski żeby :star wars: no to miałem za swoje :fjedzia:

Czy atak na taki pewien obóz to już końcówka gry? Bo juz robię tam rekonesans j tak się boje czy, aby zaraz nie będzie po wszystkim.

I tak przy okazji pytanie co zrobić z kradzionymi fantami, jak już potrafię otwierać wszystkie kufry handlarzy i ich po prostu czyszczę z kasy ...? Ostatnio handlarzowi koni wyciągnąłem 8k że skrytki... Jest ktoś kogo nie można okraść?

Mnie tylko nie próbuj skroić. Ciężko uzbierałem swojej 100k :boystop:
pewnie-ukradl_2018-07-12_15-57-43.jpg

Back