Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Póki to jest zabawa to nic złego nie widzę. Chyba, że z zabawy przechodzimy w jakiś inny stan (np. jak dzieci zaczynają jakieś obrzędy okultystyczne), ale wtedy to nie jest zabawa. Jak ktoś pomaluje facjatę zielonym gównem i skacze z gołym pisiorem wokół drzewa, wydając z siebie świńskie dźwięki, to nie mam nic przeciwko, byle innym ludziom nie przeszkadzał.
Ale jak to?Straciłem wiarę w Boga- Aldo vs McGregor w lipcu 2016

To nie może być prawda, tóż to skandal będzie!Ktoś wrzucił plakat w newsach.
Sorry Mort!
zgłaszam sprawę do ZUSu, ta kobieta może pracować, a pewnie jest na rencie/emeryturze
jak ukraińcy z UPA mordowali jej matkę w 44 roku to miała 8 lat
@Mort a to nie jest tak, ze oni na emocjach, adrenalinie "nic nie czuja", a na drugi dzien zjazd do bazy? Macie z nimi kontakt pozniej?
Naraz?!A no i jeszcze, sory za post pod postem. @Dzihados zawsze się upewniamy (w skrajnych przypadkach nie, np. jak zagadamy do kogoś na ulicy i nie mamy do takiej osoby kontaktu potem) czy uzdrowienie się utrzymuje. Z uzdrowieniem jest tak, że z czasem człowiek może zacząć wątpić w uzdrowienie, nie każdy, ale niektórzy. Wtedy trzeba ogłosić w imieniu Jezusa, że to uzdrowienie zatrzymujemy i nie damy sobie wykraść przez złego, bo to on podsyła takie myśli, że może jednak nie było uzdrowienia, może to nie Jezus itp.:) Uzdrowienie można stracić, jeżeli się w nie zwątpi.
PS. właśnie otrzymałem smsa, że babcia pierwszy raz od pierwszego złamania (miała dwa żebra złamane) spała na dwóch bokach. Zero bólu. Alleluja!
Naraz?!
ale to jak ? UPA jej to żebro złamało, bo nie kumam ;)
Ksiadz![]()
Ktoś czytał?
![]()
Ktoś czytał?
Ukradnij z torrentow albo chomika. Bog wybaczy ;)Chętnie bym przeczytał, ale nie mam hajsu, żeby kupić. xD na deon.pl był review tej książki chyba
Chętnie bym przeczytał, ale nie mam hajsu, żeby kupić. xD na deon.pl był review tej książki chyba
Chętnie bym przeczytał, ale nie mam hajsu, żeby kupić. xD na deon.pl był review tej książki chyba
Katolik musi mieć hajs, nie czytałeś przypowieści o talentach? :-) Bez hajsu płacz i zgrzytanie zębów :)
Bierz ja tak jak Ci akurat pasuje.Nie bierz tej przypowieści tak dosłownie. :)