Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja bym jej zajebał ze łba@Mort moj radca opowiadał mi wczoraj o spotkaniu na ktorym dziewczyna zaczęła mówi glosami tzn głosem w domyśle demona. Miałeś coś takiego? Kupa była?:) Ja bym się zesrał.
Ja bym jej zajebał ze łba
Jakbyś zobaczył osobę opętaną w trakcie takiego darcia ryja, to byś raczej gdzie indziej coś 'zawalił'. :D
Do tego buła z łokcia i przekopać. Demon nie demon, musiałaby zmięknąć.Ja bym jej zajebał ze łba
Nagranie czegoś takiego byłoby dobrym uzupełnieniem wypowiedzi. Masz coś?
Ostatnio była akcja, gdzieś w Ameryce Południowej opetany darł ryja po Polsku. Zaraz może znajdę, kumpla spytałem gdzie to.
Ciekawe, czy z takim samym akcentem jak "rosyjscy" gangsterzy w amerykańskich filmach.Ostatnio była akcja, gdzieś w Ameryce Południowej opetany darł ryja po Polsku. Zaraz może znajdę, kumpla spytałem gdzie to.
Wszędzie Borute robimy;)
Zrobił pewnie skromne pół litra z chłopakami z Polski to mu się język rozwiązał. Nic nadzwyczajnego, kumpel po pijaku się z głuchoniemym dogadał.Sprawa w tym, że ten koleś był urodzonym boliwijczykiem czy tam argentyńczykiem, który nigdy nie wyjechał z kraju. xD
Zrobił pewnie skromne pół litra z chłopakami z Polski to mu się język rozwiązał. Nic nadzwyczajnego, kumpel po pijaku się z głuchoniemym dogadał.
@Mort Taka rozkmina, kiedyś dyskutowaliśmy o tym z chłopakami, ale nie pamiętałem czy brałeś udział, czy jeszcze nie byłeś nawrócony tak. #Mianowicie: antykoncepcja według kościoła to grzech tak? Ale w kościele chyba każą zwracać uwagę przecież na dni płodne i nie płodne. To czyli to przecież też w pewnym sensie antykoncepcja.

Mort ściągaj i czytaj-cała prawda o kreacjoniźmie. Żaden Bóg a normalni kosmici
http://chomikuj.pl/chris771019/KOMIKS FANTASTYKA/EKSPEDYCJA.cbr
Oooooo o reptilianach bym sobie poczytał komiks.
Moim zdaniem troche przesadza, chyba można pogodzić jedno z drugim prawda? Dzięki tej robocie ustawił się do konca zyćia, a później coś takiego odwalił. Wiem, że artykuł dtary, ale chciałem znać opinie eksperta :D"Dwóch i pół" już nie jest takim samym serialem jak kiedyś. Najpierw odszedł Charlie Sheen, a teraz odchodzi z niego Angus T. Jones
Odtwórca Jake' a Harpera polskim widzom kojarzy się jako sympatyczny grubasek. W nowych odcinkach "Dwóch i pół" już nie jest jednak taki sam. Angus T. Jones (19 l.) bardzo schudł.
U aktora nie tylko wygląd się zmienił. Angus T. Jones przeszedł także duchową metamorfozę, stał się bardzo wierzący.
I to właśnie wiara nie pozwala mu grać w takim serialu jak "Dwóch i pół".
- Występuję w "Dwóch i pół", ale nie chcę już tego robić. Przestańcie oglądać ten serial i napychać sobie głowę brudem. Nie chcę uczestniczyć w planie szatana! Nie można bać się Boga i występować w takiej telewizji. Wiem, że nie potrafię. Nie czuję się w porządku z tym, czego uczę się z Biblii, występując jednocześnie w takim programie - powiedział w ostatnim wywiadzie dla Forerunner Christian Church Angus T. Jones.
Przypomnijmy, że aktor za odcinek dostawał 250 tysięcy dolarów.
@Mort Ogląddałeś 2 i pół? Co myślisz?
Moim zdaniem troche przesadza, chyba można pogodzić jedno z drugim prawda? Dzięki tej robocie ustawił się do konca zyćia, a później coś takiego odwalił. Wiem, że artykuł dtary, ale chciałem znać opinie eksperta :D
Angus T. Jones
Czyli co, osoba wierząca nie może robic hajsu? Bo nie do końca rozumiemwywołał jesienią sensację, kiedy odciął się od serialu "Dwóch i pół" nazywając go "dziełem Szatana". Twierdził też, że nie chce już w nim występować, a widzów namawia, by przestali go oglądać.
Jones jednak długo nie wytrwał w swoim postanowieniu poprawy i ponownie będzie grzeszył, "napełniając głowy widzów brudem" (jego własne słowa z listopada). Co go przekonało do powrotu? Być może Jaime Pressly ("Mam na imię Earl"), która dołączyła do obsady i będzie nową dziewczyną granego przez Jonesa Jake'a.
Jones wróci na plan w poniedziałek. Chuck Lorre oficjalnie twierdzi, że cała afera została wybaczona i zapomniana. Ciekawe na jak długo.
Chyba 250k za odcinek go przekonało
Czyli co, osoba wierząca nie może robic hajsu? Bo nie do końca rozumiem
@Lemur jak tam, wybrałeś się na spotkanie w Łodzi? :D
Może w ten poniedziałek, ale to nic pewnego :/. Kwestia tego, że teraz mam dwie rozmowy kwalifikacyjne w Krk (mieszkam obecnie w Łodzi), do tego szykuje grunt pod przeprowadzkę i szczerze, to nie mam za bardzo na nic czasu.