Shoocker
Lejdis Fajt Najt
jeżeli mowa o zmarłych.Dokładnie 20 lat temu zginęła ta legenda
RIP Nate
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
jeżeli mowa o zmarłych.Dokładnie 20 lat temu zginęła ta legenda
hejta wiśta prrrr
Bedzie dobra plytka pod konie kwietnia
Kolaboracja Pono, eEro i Hazidiego na bitach Szczura, tak to rozumiem. W sensie ze trio to wiedzialem od dawna ale Szczura dopiero po singlu wywnioskowalem, ogolnie to oni nie sa skorzy do udzielania informacji ale na bank to jest Ero Hzd i Ponoto poniacza plyta bedzie czy jak?
jak by byl sam pono z ero to by bylo git bo tamci mi nie podchodzaKolaboracja Pono, eEro i Hazidiego na bitach Szczura, tak to rozumiem. W sensie ze trio to wiedzialem od dawna ale Szczura dopiero po singlu wywnioskowalem, ogolnie to oni nie sa skorzy do udzielania informacji ale na bank to jest Ero Hzd i Pono
Szczur robi fajne klasyczne bity, a Hzd tez mnie ni ziebi ni grzeje, ale moze byc ciekawe ;) Hzd ogolnie ma propsy za sama subkulture Graficiarska z ktora jakos sie utozsamiam od zawsze ale rapowo, tak ni ziebi ni grzeje, tutaj probka szczura:jak by byl sam pono z ero to by bylo git bo tamci mi nie podchodza
chujowo nawet po blanciejak wam siedzi psyhodeliczny rap?

Ja wczoraj wlasnie do blanta sluhalem i siadlo, podrzuc wiec cos co dobrze siadzie bo wlasnie biore sie za zwijaniechujowo nawet po blancie![]()