Kącik hip-hopowy. #rapsy

@Maciej Szumowski jeżeli rudzielec z chujowym głosem jest topką to naprawde z tą sceną jest tragicznie - przecież tej jego barwy nie idzie słuchać
dodatkowo stylowo i treściowo też traczki tego Deysa nie są wgl ciekawe

to poniacza plyta bedzie czy jak?
Kolaboracja Pono, eEro i Hazidiego na bitach Szczura, tak to rozumiem. W sensie ze trio to wiedzialem od dawna ale Szczura dopiero po singlu wywnioskowalem, ogolnie to oni nie sa skorzy do udzielania informacji ale na bank to jest Ero Hzd i Pono

Kolaboracja Pono, eEro i Hazidiego na bitach Szczura, tak to rozumiem. W sensie ze trio to wiedzialem od dawna ale Szczura dopiero po singlu wywnioskowalem, ogolnie to oni nie sa skorzy do udzielania informacji ale na bank to jest Ero Hzd i Pono
jak by byl sam pono z ero to by bylo git bo tamci mi nie podchodza

jak by byl sam pono z ero to by bylo git bo tamci mi nie podchodza
Szczur robi fajne klasyczne bity, a Hzd tez mnie ni ziebi ni grzeje, ale moze byc ciekawe ;) Hzd ogolnie ma propsy za sama subkulture Graficiarska z ktora jakos sie utozsamiam od zawsze ale rapowo, tak ni ziebi ni grzeje, tutaj probka szczura:

Troche moze nostalgiczne te dwa ale mi siedza zacnie :)

Nie moge zedytowac, a chcialem napisac o ile to o tego Szczura chodzi bo nie jestem bardzo zaglebiony, to zapytam od razu jak wam siedzi psyhodeliczny rap? Nie bede przywolywal Magika do tablicy, ale zostawiam wam kawalek z ostatnich dni ktory mocno mi siedzi , czy to nie psychodelika? Wiadomo nie jest to wczesny Kaliber ale nuta psychodeli jest, chyba, jak dla mnie

Back