Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
CDQ
nie lubie Thuggera ale ten numer zamiata

ta wersja All Day dużo lepsza od tej co wyszła oficjalnie, Paul na końcu na autotunie rozpierdala 
Tyle innych słów jest do użycia zamiast chuja, bądź kreatywny bardziej :Dgenialna jest ta płyta, Jordah jest królem w chuj jestem zaskoczony bo Sarmata był dobrą płytą ale Jordah aż tak się nie wybijał a za Małe Miasta chuj mu w dupe ale tutaj zamiata każdy bit, gość jest geniuszem świetne brzmienie ameryka w chuj
a może jednakchujnia niestety, liczyłem że będzie jednak to singiel projektu z Auerem i że wgl ten projekt jest na horyzoncie a się okazuje że nie.

3:45 co tam się odkurwia jak Drake wbija
Tu też pięknie Skepta daje:
Ja szczerze mówiąc, prawie zupełnie się nie zagłębiałem nigdy w grime. Pojedyncze kawałki znałem, teraz trochę więcej, ale nie do końca mi ten rodzaj nawijki siada, tylko niektóre numery się mega wkręcają.No Skepta dobry kocur no i te mulatki na teledysku łej tuu macz :D Ogólnie kiedyś więcej słuchałem rapu, grajmu z UK Chipmunk, Wretch32, Professor Green, Tinie Tempah ;)
Ładnieee