Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

w czym tu widzisz prowo?to jakies prowo?
Nie sądziłem, że spropsuje polski, uliczny rap, bo wiadomo jak u nas z nim jest, ale muszę przyznać, że to jest całkiem niezłe (głównie o refren mi chodzi):
Tez propsuje Hinola, fajne ma przyspiewki ;)Dla mnie płytka roku to KęKę.
Właśnie chciałem to wklejać. Ja Polską Wersję propsuję, fajny kawałek, spoko refren i najbardziej Hinol w drugiej zwrotce rozjebał. Lubię jego styl. I ogólnie, z ulicznych to jedni z lepszych są. Czekam na płytę.

ja pierdole jaki przegryw z tego typa :D rzucilem szkole w chuj, w rapie ci pizdo nie wyjdzie i wypierdolisz pod most albo bedziesz siedziec na garnuszku u mamusi, beka z lakajakis Bedoes wysmiewa Sentino, a ten jak zwykle usuwa posty
dobra beka
http://glamrap.pl/wyw/34693-bedoes-odrzucilem-propozycje-sentino
nie wiem, nie znam typa, sprawdzilem jeden kawalek i nic chyba nie traceja pierdole jaki przegryw z tego typa :D rzucilem szkole w chuj, w rapie ci pizdo nie wyjdzie i wypierdolisz pod most albo bedziesz siedziec na garnuszku u mamusi, beka z laka
sentino odwala niemieckie akcje, inna pojebana kultura, ale raperem jest dobrym, jeden chuj o czym nawija, ale skille ma.nie wiem, nie znam typa, sprawdzilem jeden kawalek i nic chyba nie trace
Sentino czasami robi dobre kawalki, ale tez smieszne akcje odwala