Mort
Żołnierz Chrystusa
a co z nim ?
Potraktuj to jako wypowiedz tajemniczą. Mam kilku znajomych w jego środowisku. Na razie nic nie nagrywa zauważyłeś?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
a co z nim ?
Potraktuj to jako wypowiedz tajemniczą. Mam kilku znajomych w jego środowisku. Na razie nic nie nagrywa zauważyłeś?
Czyli na pewno ma jakieś problemy.ma jakieś przejebane choroby Pezet pisał nawet o tym na facebooku jak sobie przeskrolujesz na starsze posty to powinieneś znaleźć, ostatnio coś zaczął nagrywać nawet snippet na instagramie jest jakiśNo kurde pierwsze zaczynasz a później nie chcesz powiedzieć. Zupełnie jak moja była![]()
a to przez używki czy po prostu jest schorowany ?ma jakieś przejebane choroby Pezet pisał nawet o tym na facebooku jak sobie przeskrolujesz na starsze posty to powinieneś znaleźć, ostatnio coś zaczął nagrywać nawet snippet na instagramie jest jakiś
a to przez używki czy po prostu jest schorowany ?
Chodzi mi o blendtape 3xnie. A nie o samą płytą Bilona, która według mnie jest solidna. Blendtape już nie ma pewnie z jakiś praw autorskich czy coś, tak mi się wydaję.bo nikt juz ich nie slucha, skonczyli sie na HG
cos z kregoslupempisal na fb co mu jest kiedys, jakas rzadka choroba
fjuczer i drejk padaka jak skurwysynNowe albumy : Drake & Future - What a Time to Be Alive i Mac Millera - Good:AM dobre sztosy,polecam.
fjuczer i drejk padaka jak skurwysyn

Wróżbita Maciej? Mi tam podchodzi to dobrze, fajne trio.chujowe na maxa ta płyta będzie mierna
Wróżbita Maciej? Mi tam podchodzi to dobrze, fajne trio.
i w całości nuda tak jak się spodziewałemKażdy może mieć swoje zdanie, mi podjechało dobrze.
Dzisiaj na głośnikach chodzi Post Malone.