Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wygląda jak fejk.
Wygląda jak fejk.
To już nie.
Wygląda jak fejk.
To już nie.
No widzisz, ja chłopa już dawno temu zablokowałem bo miałem dość tego pierdolenia. Powinien się udać do psychologa i przeczytać własne książki, zanim zacznie kolejne wojenki w Internecie.pousuwał, sam to widziałem ;p
Jestem w trakcie, Graham faktycznie wypada mało przekonująco, ale chyba tego się większość spodziewała. Wielkie tezy potrzebują wielkich dowodów.Ogladales? Ja widzialem czesc, ale merytorycznie Graham wypadl slabo. Inna sprawa ze tamtego smieszka z South Parku ciezko sie slucha...
Coś w tym co mowi Graham jest, coś jest nie tak, jakiegos puzla nam jeszcze brakuje - ale twardych dowodów nie ma.Jestem w trakcie, Graham faktycznie wypada mało przekonująco, ale chyba tego się większość spodziewała. Wielkie tezy potrzebują wielkich dowodów.
Lol chuj wie kto tu ma racje ale z tym Jocko coraz większe dramy są na jutubie. Coraz więcej żołnierzy się pojawia, którzy go oskarżają o zbrodnie wojenne, korupcje, zgrywanie kogoś kim nie jest itp.
Mówię, że chuj wie ale ten wielki american hero Chris Kyle to ma pewno niezły pojeb był.Dużo plotek i pomówień, mało konkretów.
Kyle, O'Nell, Luttrell. Cała ta trójka to bajkopisarze.Mówię, że chuj wie ale ten wielki american hero Chris Kyle to ma pewno niezły pojeb był.
dobre rozkminy ^^
dobre rozkminy ^^
Wytrzymałem dwadzieścia minut tych farmazonów i musiałem się zdrzemnąć godzinkę tak mnie zmęczył. Jeśli ktoś miał bądź ma w kręgu znajomych czy w rodzinie osoby chorujące na schizofrenie po pierwszych kilku zdaniach już wie z kim ma do czynienia - różnica jest taka, że Terrence jest bogaty i sprawia wrażenie jakby wiedział o czym mówi a przez zwykłą pewność siebie brzmi bardziej autentycznie niż typowy Marian z zamkniętego oddziału w Choroszczy. W gruncie rzeczy obaj są obłąkani.
Nie pomaga też fakt, że większość ludzi po "wyjściu" ze szkoły zapomina niemal wszystko czego się uczyła a co w codziennym życiu nie jest im do niczego przydatne więc momentami trudno się odnaleźć w tym pierdoleniu Howarda o tym jak to "odkrył naukę na nowo" i udowodnił, że 1x1=2.
Tak czy inaczej "bullshit detector" u Rogana jest nastawiony na stanowczo zbyt wysokie tony i w swoim zamiłowaniu do wszystkiego co alternatywne i anty głównemu nurtowi powinien zejść trochę bliżej ziemi. Bo tu to odlecieliśmy
Analiza:
Rogan chce wierzyć we wszystkie fajnie brzmiące bzdury
Eric dał mu jakiś odpór? Bo 4h nie będę słuchał XD1 x 1 = 2
Murzyn robi kurwę z logiki, a Rogan chce wierzyć we wszystkie fajnie brzmiące bzdury. Idiokracji ciąg dalszy.
Eric dał mu jakiś odpór? Bo 4h nie będę słuchał XD