Joe Rogan i Fighter and The Kid

Śmiali się z demokratów i ich teorii o sfingowanym zamachu, a tydzień później sami lansują równie, a nawet bardziej idiotyczne teorie. Czasem trzeba wyłączyć komputer / telefon, wziąć głęboki wdech i sobie przypomnieć że obie strony robią z ludzi debili.

Zrzut ekranu 2024-08-18 203717.png

4bbe0479ba414c2357f877cd20f762b878f9a581.jpeg

Joe ciągle wyśmiewa naukowców, a potem sam próbuje objaśniać zagadnienia naukowe, o których nie ma najmniejszego pojęcia.

Last edited:
Kamala przyjdzie od Rogana czy nie? :eddieconspiracy:

Mamy JD Vance'a przed Kamalą.
Nie widzę ani jej, ani jej przydupasa w takiej rozmowie. Nadzieja Harris leży w tym, że do Taylor Swift, Eminema i Beyonce dołączą jeszcze Rihanna i Drake, bo merytorycznie żadnych głosów się tu nie da ugrać.

Albo Jennifer Lopez. Zapomniałem o Jennifer Lopez.

Kolejny żyjący przykład emancypacji dla naszych córek:

Sorki za mini-offtop :tysoncoffe:

Ciekawe czy to fejki czy jednak nie XD (to podobno z czasów bycia żoną Bena, no i w ogole diddy to nowy Epstein)

EDIT:
Teraz dopiero zobaczyłem spoiler, Jenni from the block z jakąś Azazelą, sam nick juz ze tak powiem duzo mowi, pomijajac przekaz nuty, tekstu i strony wizualnej...

Albo Jennifer Lopez. Zapomniałem o Jennifer Lopez.

Kolejny żyjący przykład emancypacji dla naszych córek:

Sorki za mini-offtop :tysoncoffe:

chwila, chwila dla jakich naszych córek? Może twoich :beczka: Co do kawałeczka to mi tam sie przyjemnie ogląda :fjedzia: A że wspiera frajerską ekipę, która rozpierdala swój kraj no to inna sprawa.... :tysoncoffe:

Back