Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
W TOP5 jest Namajunas i Penne, z nimi Karola mogła by spokojnie powalczyć, ale fakt do Asi to nie ma co porównywaćKarolina nie ma szans z top 5 UFC strawweight, a nawet z top 10 niech dziewczynka walczy lepiej dla krs1
kurwa mać, skąd Wy ten czasownik wzięliście? tylko mnie on niezwykle denerwuje? :)Uuuu Asia sie obsrala ;)
pobawię się w Chaela - nigdy do tej walki nie dojdzie.Zdenerwowanie udziela się też jak widać komentującym. Dobrze, nakręca się atmosfera na potencjalną walkę w przyszłości;)
Nie bądź takim pesymistą, przecież Karolina już przestała chorować:Ppobawię się w Chaela - nigdy do tej walki nie dojdzie.
Większy niż Janek z AJ?W klatce to miss match.
Pamiętam jak głosy się rozkładały po połowie na temat ewentualnego starcia. W tej chwili jednak ja nie mam złudzeń :).Pomyśleć, że jakiś czas temu Żmija twierdził, że Karolina by to ogarnęła...![]()
Justyna?! 0.oGdzie Rzym, a gdzie Krym, to byłaby brutalna egzekucja, brutalniejsza niż pokonanie Penne.
Karolina męczy się w kraju, a Justyna spokojnie pacyfikuje coraz to nowsze zawodniczki.
No i najpierw niech Karolina idzie do UFC, a nie jeszcze nie poszła a tu już o jej walkę z mistrzynią pytają, najpierw niech idzie i stoczy choć jedną walkę.
Justyna?! 0.o
Dawno już nie poznałem nikogo kto ma na imię Justyna, tak z kilkanaście lat. Wymierające imię.
Justyna?! 0.o
Dawno już nie poznałem nikogo kto ma na imię Justyna, tak z kilkanaście lat. Wymierające imię.