Siwy25_1
UFC Light Heavyweight
Na chuj wieszasz i robisz śmigło.10 to nie będzie trochę mało, czy idzie tym robić?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Na chuj wieszasz i robisz śmigło.10 to nie będzie trochę mało, czy idzie tym robić?![]()

Zależy od możliwości i celu. Typowej siłówki tym nie zrobisz10 to nie będzie trochę mało, czy idzie tym robić?![]()
Na chuj wieszasz i robisz śmigło.
![]()

10 to nie będzie trochę mało, czy idzie tym robić?![]()

Ni ma. A fajne mieli. Było dziś nimi machane
wciąż drogo, tak gdzieś z dniówka cohonesiaka:(
Coraz słabsze te promocje. Prąd do betoniarki drogiPasza!
No kurde ideał pod każdym względem.
https://www.thermos.pl/produkty/550-pojemnik-na-zywnosc.htmlNo kurde ideał pod każdym względem.
Bez BPA, se e warstwy, szczelny przy płynach.
Własnie taki jak chciałem.
Niestety nie jest to termos i nie ma się co łudzić że coś dłużej potrzyma.

Cena nie jest problemem.https://www.thermos.pl/produkty/550-pojemnik-na-zywnosc.html
cena nie powinna być problemem, chyba że rezygnujesz z cohones premium
I kilka opinii z allegro

mają też mniejsze ale chyba bez tego pojemnika jużCena nie jest problemem.
Wezmę se na raty
Termos konkretny, ale jak pisałem ostatnio z @szplin to w sumie miał rację, że duży bardziej będzie tracił temp. i chyba lepiej dwa mniejsze.
Stara już mi gada, żebym se jeden kupił, bo jak zna życie po miesiącu będzie w kącie, a jeśli nie będzie to wtedy drugi jak się pierwszy mi sprawdzi
A tu stara ma rację, wyjątkowoStara już mi gada, żebym se jeden kupił, bo jak zna życie po miesiącu będzie w kącie, a jeśli nie będzie to wtedy drugi jak się pierwszy mi sprawdzi

Nie może mnie obrazić pisaniem o biedakach ktoś kto w temacie o autach pyta o zagazowanie toyoty

To była Toyota na wodór kloszardzie. Chodziło o wyjątkowość. Jak dziura w skarpecie BALANCIAGANie może mnie obrazić pisaniem o biedakach ktoś kto w temacie o autach pyta o zagazowanie toyoty![]()
@DIDASKALIA to koneser czechosłowackiej motoryzacji. Na porządna furę zabrakło zdolności kredytowej po wzięciu AjfonaNie może mnie obrazić pisaniem o biedakach ktoś kto w temacie o autach pyta o zagazowanie toyoty![]()

@DIDASKALIA to koneser czechosłowackiej motoryzacji. Na porządna furę zabrakło zdolności kredytowej po wzięciu Ajfona
Zakupem superb’a kierowało miejsce na tylnej kanapie. W S klasie było jednak za mało. Za zaoszczędzone pieniądze kupiłem ubrania BALANCIAGI i zostałem pierwszym drillowcem pod DINO na wsi. Także ten
Mam Golfa V jako drugie.Ajfon i skoda ?
To się nie łączy.
Wziąłbyś sobie jakieś porządne auto, Golfa IV czy coś
![]()

Dzięki, ale też pinka zamiast próżni.
Dzięki, ale też pinka zamiast próżni.
Koniec końców wezmę ten jeden 0.75l i zobaczymy jak się sprawi.
Dlatego wrzuciłem, jest akurat na raz. Po trzech godzinach do wyjebania i kupujemy drugi.