Jak za darmo to biere, czyli wyjątkowej klasy promocje

No kurde ideał pod każdym względem.
Bez BPA, se e warstwy, szczelny przy płynach.
Własnie taki jak chciałem.
Niestety nie jest to termos i nie ma się co łudzić że coś dłużej potrzyma.
https://www.thermos.pl/produkty/550-pojemnik-na-zywnosc.html

cena nie powinna być problemem, chyba że rezygnujesz z cohones premium
:roberteyeblinking:

I kilka opinii z allegro

Cena nie jest problemem.

Wezmę se na raty :robertmakeup:
Termos konkretny, ale jak pisałem ostatnio z @szplin to w sumie miał rację, że duży bardziej będzie tracił temp. i chyba lepiej dwa mniejsze.
Stara już mi gada, żebym se jeden kupił, bo jak zna życie po miesiącu będzie w kącie, a jeśli nie będzie to wtedy drugi jak się pierwszy mi sprawdzi

Cena nie jest problemem.

Wezmę se na raty :robertmakeup:
Termos konkretny, ale jak pisałem ostatnio z @szplin to w sumie miał rację, że duży bardziej będzie tracił temp. i chyba lepiej dwa mniejsze.
Stara już mi gada, żebym se jeden kupił, bo jak zna życie po miesiącu będzie w kącie, a jeśli nie będzie to wtedy drugi jak się pierwszy mi sprawdzi
mają też mniejsze ale chyba bez tego pojemnika już

Zakupem superb’a kierowało miejsce na tylnej kanapie. W S klasie było jednak za mało. Za zaoszczędzone pieniądze kupiłem ubrania BALANCIAGI i zostałem pierwszym drillowcem pod DINO na wsi. Także ten

::jondance::

@DIDASKALIA to koneser czechosłowackiej motoryzacji. Na porządna furę zabrakło zdolności kredytowej po wzięciu Ajfona

Zakupem superb’a kierowało miejsce na tylnej kanapie. W S klasie było jednak za mało. Za zaoszczędzone pieniądze kupiłem ubrania BALANCIAGI i zostałem pierwszym drillowcem pod DINO na wsi. Także ten

Ajfon i skoda ?

To się nie łączy.

Wziąłbyś sobie jakieś porządne auto, Golfa IV czy coś

:mamed:

Mam Golfa V jako drugie.
::snoopd::

IMG_1336.gif

Back