Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dej loty do cipekusi lepiej, a to co wstawiłeś to dla ajfoniarzy zostaw

kto jak kto, ale Ty po przygodzie z kolegą nie powinieneś się brzydzić

Kiedyś zamawiałem na budowę klej do kafli kurierem bo nie miałem czasu jeździć do sklepów. Kurier mówi do mnie: co pan kurwa cement żeś zamówił?Pani kurier ważąca pewnie z 55 kilogramów przytargała i narzekała, że ciężkie jej się trafiło![]()
Na kwiecień chciałem te bilety kupić, ale ciągle mi stronę wypierdala.
nie bylo zadnej przygody, jestem homofobem, zapomniales?kto jak kto, ale Ty po przygodzie z kolegą nie powinieneś się brzydzić
![]()

tak blisko się nie znamynie bylo zadnej przygody, jestem homofobem, zapomniales?![]()

www.humblebundle.com
Bardzo dobra cena![]()
IK Pro Sound Suite Encore
Take your music creation to the next level with the Ultimate Sound and Groove Workstation Bundle from IK Multimedia. Pay what you want & support charity!www.humblebundle.com
@szplin łap, to chyba twoja dziedzina
Do mnie kurier: niech pan zejdzie i pomoze bo ja sam dwoch paczek nie dam rady. No to zszedlem i w przyplywie brawury powiedzialem ze sam wniose, podwojne drzwi na klatce dalem rade otworzyc i do drugiego pietra, ale juz potem pojedynczo, bo kurde nie ma tego jak trzymac XD Ja pitole co ja zamowilemsam wytargałem pani kurier z auta, bo poprosiła
![]()
Do mnie kurier: niech pan zejdzie i pomoze bo ja sam dwoch paczek nie dam rady. No to zszedlem i w przyplywie brawury powiedzialem ze sam wniose, podwojne drzwi na klatce dalem rade otworzyc i do drugiego pietra, ale juz potem pojedynczo, bo kurde nie ma tego jak trzymac XD Ja pitole co ja zamowilem

Powaznie myslw dokupieniu 10-tek XD
Trzeba było wyciągnąć z pudełka, łatwiej by się niosło.Do mnie kurier: niech pan zejdzie i pomoze bo ja sam dwoch paczek nie dam rady. No to zszedlem i w przyplywie brawury powiedzialem ze sam wniose, podwojne drzwi na klatce dalem rade otworzyc i do drugiego pietra, ale juz potem pojedynczo, bo kurde nie ma tego jak trzymac XD Ja pitole co ja zamowilem
Na budowe to juz tak bede niosl. W ogole moglem w aucie zostawic, ale wiadomoTrzeba było wyciągnąć z pudełka, łatwiej by się niosło.
Za trudne mu zadałeśTrzeba było wyciągnąć z pudełka, łatwiej by się niosło.

Trudno to bylo to wnosic! XDZa trudne mu zadałeś![]()
W mrówce widziałem smar w tańszej cenie.

No jeśli smarem smarujesz kanapki to rzeczywiście Winiary będzie Ci smakowałW mrówce widziałem smar w tańszej cenie.
![]()

to se kup i kurwa nie marudz..W mrówce widziałem smar w tańszej cenie.
![]()

Czasami jednak podjadasz królewskie Winiary czy wizualizujesz?No jeśli smarem smarujesz kanapki to rzeczywiście Winiary będzie Ci smakował![]()
Smaru nie potrzebuję.to se kup i kurwa nie marudz..![]()

Czasami jednak podjadasz królewskie Winiary czy wizualizujesz?

jeśli chodzi o czajniki to mam: 2*12 i 3*20, ale powoli myślę o dorzuceniu czegoś większego, tylko trudno takie duże okazyjnie dorwać w parzeJakim ćwiczysz? Ile kg?
20kg? Jak byłem młodszy to 20kg ketle na kutasie wnosiłem na czwarte piętro.jeśli chodzi o czajniki to mam: 2*12 i 3*20, ale powoli myślę o dorzuceniu czegoś większego, tylko trudno takie duże okazyjnie dorwać w parze
Wszystko zależy od tego co chcemy robić z tym ketlem i na ile jesteśmy wytrenowani i obyci z ketlami.20kg? Jak byłem młodszy to 20kg ketle na kutasie wnosiłem na czwarte piętro.
Sporo. Dla mnie to chyba optymalne by było 10kg.