Jak za darmo to biere, czyli wyjątkowej klasy promocje

Żeby łaskawie odpaliła to trzeba ją było na śrubki rozbierać. Co roku nowy gaźnik, regulacje itp. ostatecznie sprzedałem bo już nie miałem sił się z tym męczyć. Ale z tego co czytałem to zależy jak trafisz z egzemplarzem, niektórzy używają i działa.

Żeby łaskawie odpaliła to trzeba ją było na śrubki rozbierać. Co roku nowy gaźnik, regulacje itp. ostatecznie sprzedałem bo już nie miałem sił się z tym męczyć. Ale z tego co czytałem to zależy jak trafisz z egzemplarzem, niektórzy używają i działa.
U mnie już z 10 lat... Czego ja nią nie kosiłem to jest głowa mała.. pół lasu widiówka wyczyściłem
:korwinlaugh:
co do osprzętu to prawda lipa w chuj, ze cztery gaźniki przerobiłem z dziesięć szarpakow.
Teraz od jakiegoś roku mam spokój z jednym i drugim bo kupiłem oryginalny od producenta trochę drożej.
Podstawa to lać dobry miksol... Silnik nie do zajebania.

Niby bez promki ale może ktoś się zainteresuje :awesome:
1000008315.jpg

Faktycznie tylko 3 g krety uzupełnione cytruliną :joe: Poczekam jak chłop będzie miał białko na promoce to i kręte zalutuje przy okazji na testa.Na razie mam jeszcze ponad pół puchy krety z ALLNUTRITION.
Po co wydawać $$$ na jakieś kreatyny i inne tego typu rzeczy. Za ten hajs lepiej zajebać teścia z boldkiem czy tam rapid.

Po co wydawać $$$ na jakieś kreatyny i inne tego typu rzeczy. Za ten hajs lepiej zajebać teścia z boldkiem czy tam rapid.
Różni ludzie mają różne podejście.Ja jedyne co rozważę jak przyjdzie odpowiedni wiek to TRT.Na ten moment nie ma takiej potrzeby.Innych ingerencji sterydowych w organizm nie planuje:frankapprove: Ale jak ktoś tego potrzebuje to czemu nie, ja nie oceniam.Grunt żeby zrobił to z głową i bez uszczerbków na swoim zdrowiu w perspektywie krótko jak i długo terminowej.

Back