Jak za darmo to biere, czyli wyjątkowej klasy promocje

Instrukcje do zmywarki a co
1000019404.jpg

?

Kilka lat temu jak instalowałeś babci zmywarkę ?

:zakręcony:

musialem znalezc instrukcje do tej zmywarki co mam tutaj we Wro, zeby sprawdzic pare rzeczy

i az dzwonielm do whirpoola a potem musialem pisac maila bo na stronie juz jej nie bylo, no i technicy mi wyslali mailem :)

ogolnie sprawnie poszlo, bo w ciagu 2 dni roboczych mialem juz instrukcje pelna po polsku

musialem znalezc instrukcje do tej zmywarki co mam tutaj we Wro, zeby sprawdzic pare rzeczy

i az dzwonielm do whirpoola a potem musialem pisac maila bo na stronie juz jej nie bylo, no i technicy mi wyslali mailem :)

ogolnie sprawnie poszlo, bo w ciagu 2 dni roboczych mialem juz instrukcje pelna po polsku
Świetny wynik!

Jedyny w swoim rodzaju …

:DC:

Jakie polecacie słuchawki nausze z bluetooth ale tez z opcją/wejściem na kabel? Jakieś tanie do 200zl.

Back