Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A ciekaw byłem, jako że to dalej po części kulturones to zazwyczaj są tu ludzie oczytani ale w Twoim przypadku nie miałem zbyt wielkich oczekiwań i się nie zawiodłemInstrukcje do zmywarki a co

Ciekawe czy ze zrozumieniem.Instrukcje do zmywarki a co
Ciekawe czy ze zrozumieniem.
Instrukcje do zmywarki a co

"instalowałeś"Kilka lat temu jak instalowałeś babci zmywarkę ?
![]()

Kilka lat temu jak instalowałeś babci zmywarkę ?
![]()
Świetny wynik!musialem znalezc instrukcje do tej zmywarki co mam tutaj we Wro, zeby sprawdzic pare rzeczy
i az dzwonielm do whirpoola a potem musialem pisac maila bo na stronie juz jej nie bylo, no i technicy mi wyslali mailem :)
ogolnie sprawnie poszlo, bo w ciagu 2 dni roboczych mialem juz instrukcje pelna po polsku
musialem znalezc instrukcje do tej zmywarki co mam tutaj we Wro, zeby sprawdzic pare rzeczy
i az dzwonielm do whirpoola a potem musialem pisac maila bo na stronie juz jej nie bylo, no i technicy mi wyslali mailem :)
ogolnie sprawnie poszlo, bo w ciagu 2 dni roboczych mialem juz instrukcje pelna po polsku

i obrzyganych tapczanów i łóżek wszelakichPatron spraw beznadziejnych.
Kiedyś były lepsze promki

ktoś zaczął grzebać w internet archive
Jakie polecacie słuchawki nausze z bluetooth ale tez z opcją/wejściem na kabel? Jakieś tanie do 200zl.