Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
"wtapiam się w architekturę tak jak jeżycki
I teraz nie wiem czy jest chujowy czy w pyte

DochujaniepodobneI teraz nie wiem czy jest chujowy czy w pyte
![]()
Ale za to dojebane w chujDochujaniepodobne
Balastek w pełnej krasie.
Mam polecam. Jeszcze jest promka że 100 na 70Jakie polecacie słuchawki nausze z bluetooth ale tez z opcją/wejściem na kabel? Jakieś tanie do 200zl.
z tym że on pytał o nauszne, nie dokanałowe oraz z kablem na jackMam polecam. Jeszcze jest promka że 100 na 70

dziękówa ziom
Nauszne to fakt przeoczyłem. Ale na chuj komuś słuchawki z kablem na blutacza?z tym że on pytał o nauszne, nie dokanałowe oraz z kablem na jack
![]()
Jeśli tylko chcesz to możesz dostać w dupę i jednocześnie robić loda, nie trzeba wybieraćAlbo w dupę albo loda, trzeba wiedzieć co się chce.

rób miejsca na dyskudziękówa ziom
Nauszne to fakt przeoczyłem. Ale na chuj komuś słuchawki z kablem na blutacza?

Aj za późno wszedłem. Dzięki za info
Ha! Kurwa. Znalazłem.Ciężko będzie coś znaleźć w tej cenie na ten głupiryj.![]()
tak tylko wtedy to chuj nie vpn bo caly cashback ma info odnosnie twojego vpnaVPN aktualizacja
Ziomek który rejestrował się z mojego reflinka w marcu może już wypłacać pieniądze z topcashback.
Drugi (z czerwca) jeszcze chwilkę musi poczekać ale zwrot został już zaakceptowany.

Czerwiec został zaakceptowany. Możecie wypłacać hajsyVPN aktualizacja
Ziomek który rejestrował się z mojego reflinka w marcu może już wypłacać pieniądze z topcashback.
Drugi (z czerwca) jeszcze chwilkę musi poczekać ale zwrot został już zaakceptowany.
Można w nich trenować ksw? Czy ksw to tylko pitból?
Można w nich jeździć po cmentarzu na rowerzeMożna w nich trenować ksw? Czy ksw to tylko pitból?

Do krs1 to trzeba dokupić takie coś...Można w nich trenować ksw? Czy ksw to tylko pitból?