Jak za darmo to biere, czyli wyjątkowej klasy promocje

Słabe to, bo w takim amazonie w Niemczech zarobisz tyle co w Polsce w IT. Obojętnie czy u pakola czy u rumuna. Tylko polak cie wyjebie :lesnarhappy:
Mordo, praca w Amazonie to już bycie wyjebanym, niezależnie od lokalizacji.

PS. Jak wg ciebie IT w Polsce zarabia 2000 euro, to chyba dawno nie pobierałeś aktualizacji :werdum:

Mordo, praca w Amazonie to już bycie wyjebanym, niezależnie od lokalizacji.

PS. Jak wg ciebie IT w Polsce zarabia 2000 euro, to chyba dawno nie pobierałeś aktualizacji :werdum:
Ostatnio widziałem ofertę, widełki między 12 a 15 tysi. W amazonie koło 2500 dasz rade wyciągnąć.

Ostatnio widziałem ofertę, widełki między 12 a 15 tysi. W amazonie koło 2500 dasz rade wyciągnąć.
To rzadkość, najczęściej są od 20 - 30k.

W Amazonie niezależnie od wynagrodzenia robisz z siebie idiotę i kompletnego niewolnika - albo ćpasz amfe i lubisz taki zapierdol że nie ma się czasu odlać, albo jesteś zajechany po miesiącu.

Przecież oceny Amazona jako miejsca pracy to 1/5.

O czym ty mówisz? Już lepiej iść na platformę wiertniczą, większy hajs i godność.

W Polsce. Ci co tutaj robią, nie narzekają. Czym według ciebie @Roshi robi z siebie idiotę w pracy? Jesteś z tych co plują na kobiety czyszczące toalety?
Nie w Polsce, tylko na całym świecie - każde centrum logistyczne to samo. Strajki, protesty, masowe odejścia.

Przecież w Niemczech było to samo, komu ty chcesz oczy miodkiem upierdolić? Protesty, aż tu kipiało.

Czym Rosiek robi z siebie idiotę? Pracą dla ciapatego, proste.

Kobiety czyszczące i ogólnie ludzi pracujących ciężko to ja szanuję, bo sam robiłem w tak wielu podobnych zawodach, że stąd poszedł impuls, by nie pracować ciężko, a mądrze.

Nie w Polsce, tylko na całym świecie - każde centrum logistyczne to samo. Strajki, protesty, masowe odejścia.

Przecież w Niemczech było to samo, komu ty chcesz oczy miodkiem upierdolić? Protesty, aż tu kipiało.

Czym Rosiek robi z siebie idiotę? Pracą dla ciapatego, proste.

Kobiety czyszczące i ogólnie ludzi pracujących ciężko to ja szanuję, bo sam robiłem w tak wielu podobnych zawodach, że stąd poszedł impuls, by nie pracować ciężko, a mądrze.
#freepalestine skurwysynu.
:mamed:

Za te 39 są te kursy, nie tylko excel

1699793910646.png

Rękawiczki taktyczne (broń, etc) normalnie chodzące po ok.80-90 pln teraz za 42 pln w specyficznym kolorze.

Last edited:

No i klasyczne mpacty, czyli cena ok 170 za 68 pln. Mocny sprzęt.

Back