Jak za darmo to biere, czyli wyjątkowej klasy promocje

no własnie na luzie jako żart to napisałem myślałem, że Werdum na końcu wystarczy ;)

Dobra.

Nie będziemy się napierdalać, dzisiaj niedziela.

A3880604-C9EC-4189-A0CB-148504506EA5.jpeg

tak, aktualnie najniższa cena

ale lepiej bez pośredników brać z goga parę groszy więcej

I steam, i epic. CDProject ma goga
No taki ze mnie gejmer ze nie wiedzialem ze gog jest jakos powiazane z cdpr? Jakies strategiczne partnerstwo czy cos?

Z ciekawostek to na GOG widze CP2077+WW za 181,99, a na Epicu za 122:

No taki ze mnie gejmer ze nie wiedzialem ze gog jest jakos powiazane z cdpr? Jakies strategiczne partnerstwo czy cos?

Z ciekawostek to na GOG widze CP2077+WW za 181,99, a na Epicu za 122:

GOG należy do CDPR

1700597572852.png

Głupie pytanie.

Obiło mi się o uszy nie raz że za darmo idzie sobie game pass na Xboxa załatwić, jakieś generatory kodów czy cos takiego, ktoś wie czy to prawda i wie jak to zrobić? Czy to zwykły pic na wodę i kompletnie za darmo nie da się ogarnąć?

Głupie pytanie.

Obiło mi się o uszy nie raz że za darmo idzie sobie game pass na Xboxa załatwić, jakieś generatory kodów czy cos takiego, ktoś wie czy to prawda i wie jak to zrobić? Czy to zwykły pic na wodę i kompletnie za darmo nie da się ogarnąć?
Podobno nie ma głupich pytań, choć już kilka chyba słyszałem, ale to nie jest głupie pytanie.

Stawka po 500, słucham państwa. Można dzwonić pisząc pod wskazany adres cohones.mmarocks.pl :tysoncoffe:

Może warto założyć jakieś biuro podroży. Dindunuffin Travel - zorganizowane wyjazdy na zakupy z okazji black week i bez okazji. Wycieczki objazdowe all exclusive po słynnych butikach.

Przecież nie zapłacą z bilety ..

:korwinstupid:

To nie promocja, ale po prostu bardzo dobra suszarka - a właściwie 2 czy 4 w jednej, bo ma o tyle razy więcej powierzchni w porównaniu do klasycznych suszarek. Sznurek do prania to nie jest, ale i tak jest zajebiście :suchykarol:
W ilu stopniach pierzesz skarpetki dla casjusza? 60?

Back