Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jakies fajne promki na lapka 17cali do gierek ktoś coś ?

Widać Cię nie nauczyli, że lepiej nic nie mówić niż gadać głupoty.Na lapka to nie wiem ale na białko z betoniarki jest promka co miesiąc
![]()

Widać Cię nie nauczyli, że lepiej nic nie mówić niż gadać głupoty.![]()

no własnie na luzie jako żart to napisałem myślałem, że Werdum na końcu wystarczy ;)Zluzuj szelki, weekend jest.
![]()
Nie wystarcxzy. Teraz musicie się napierdalaćno własnie na luzie jako żart to napisałem myślałem, że Werdum na końcu wystarczy ;)
no własnie na luzie jako żart to napisałem myślałem, że Werdum na końcu wystarczy ;)
tak, aktualnie najniższa cenaTo chyba dobra promka?
pośredników - w sensie steam czy epic?bez pośredników
No taki ze mnie gejmer ze nie wiedzialem ze gog jest jakos powiazane z cdpr? Jakies strategiczne partnerstwo czy cos?I steam, i epic. CDProject ma goga
GOG należy do CDPRNo taki ze mnie gejmer ze nie wiedzialem ze gog jest jakos powiazane z cdpr? Jakies strategiczne partnerstwo czy cos?
Z ciekawostek to na GOG widze CP2077+WW za 181,99, a na Epicu za 122:
Die besten Videospiele, ohne DRM | GOG.COM
Lade die besten Klassiker und neuesten Spiele für Windows, Mac & Linux runter. Eine große Auswahl an Spielen, ohne DRM, aber mit kostenlosen Extras und einer 30-Tage-Geld-zurück-Garantie.www.gog.com
LOOOL, ja zawsze myslalem ze GOG to takie cos jak te "pół legalne" stronki co sprzedaja tanio klucze do office'a hahahaha #boomer
Ja też! Kurwa, ja tez wszystkie lpg wspieram kupując na gogu klasyczne gierki, w które i tak nigdy nie gram!?LOOOL, ja zawsze myslalem ze GOG to takie cos jak te "pół legalne" stronki co sprzedaja tanio klucze do office'a hahahaha #boomer

Dlatego kupiłem tam tylko Heroes3Ja też! Kurwa, ja tez wszystkie lpg wspieram kupując na gogu klasyczne gierki, w które i tak nigdy nie gram!?![]()

Podobno nie ma głupich pytań, choć już kilka chyba słyszałem, ale to nie jest głupie pytanie.Głupie pytanie.
Obiło mi się o uszy nie raz że za darmo idzie sobie game pass na Xboxa załatwić, jakieś generatory kodów czy cos takiego, ktoś wie czy to prawda i wie jak to zrobić? Czy to zwykły pic na wodę i kompletnie za darmo nie da się ogarnąć?

Już wiesz czemu biała koszulka nike kosztuje 200zł
Może warto założyć jakieś biuro podroży. Dindunuffin Travel - zorganizowane wyjazdy na zakupy z okazji black week i bez okazji. Wycieczki objazdowe all exclusive po słynnych butikach.Tam na wyjściu powinien stać smuty Pan z automatem i jebac jak do kaczek.
![]()
Może warto założyć jakieś biuro podroży. Dindunuffin Travel - zorganizowane wyjazdy na zakupy z okazji black week i bez okazji. Wycieczki objazdowe all exclusive po słynnych butikach.

Ale to jest dla białych. Dostaną farbę i kominiary w pakiecie.Przecież nie zapłacą z bilety ..
![]()
Kurwa, Amerykance by się zesrali z bólu dupy o poprawność politycznąAle to jest dla białych. Dostaną farbę i kominiary w pakiecie.

W ilu stopniach pierzesz skarpetki dla casjusza? 60?
To nie promocja, ale po prostu bardzo dobra suszarka - a właściwie 2 czy 4 w jednej, bo ma o tyle razy więcej powierzchni w porównaniu do klasycznych suszarek. Sznurek do prania to nie jest, ale i tak jest zajebiście![]()
Obawiam się skarpetki casjusza są takie twarde, że 90 stopni minimum.W ilu stopniach pierzesz skarpetki dla casjusza? 60?