Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Słabe to, bo w takim amazonie w Niemczech zarobisz tyle co w Polsce w IT. Obojętnie czy u pakola czy u rumuna. Tylko polak cie wyjebiePakistaniec za mocno trzciną po plecach zapierdolił

Nie porównuj kurwiu uczciwej pracy do weekendowego kursu online (sajber) cyberbezpieczeństwa!Słabe to, bo w takim amazonie w Niemczech zarobisz tyle co w Polsce w IT. Obojętnie czy u pakola czy u rumuna. Tylko polak cie wyjebie![]()

Mordo, praca w Amazonie to już bycie wyjebanym, niezależnie od lokalizacji.Słabe to, bo w takim amazonie w Niemczech zarobisz tyle co w Polsce w IT. Obojętnie czy u pakola czy u rumuna. Tylko polak cie wyjebie![]()

Ostatnio widziałem ofertę, widełki między 12 a 15 tysi. W amazonie koło 2500 dasz rade wyciągnąć.Mordo, praca w Amazonie to już bycie wyjebanym, niezależnie od lokalizacji.
PS. Jak wg ciebie IT w Polsce zarabia 2000 euro, to chyba dawno nie pobierałeś aktualizacji![]()
To rzadkość, najczęściej są od 20 - 30k.Ostatnio widziałem ofertę, widełki między 12 a 15 tysi. W amazonie koło 2500 dasz rade wyciągnąć.
Czy według ciebie @Roshi robi z siebie idiotę w pracy?

Nie w Polsce, tylko na całym świecie - każde centrum logistyczne to samo. Strajki, protesty, masowe odejścia.W Polsce. Ci co tutaj robią, nie narzekają. Czym według ciebie @Roshi robi z siebie idiotę w pracy? Jesteś z tych co plują na kobiety czyszczące toalety?
#freepalestine skurwysynu.Nie w Polsce, tylko na całym świecie - każde centrum logistyczne to samo. Strajki, protesty, masowe odejścia.
Przecież w Niemczech było to samo, komu ty chcesz oczy miodkiem upierdolić? Protesty, aż tu kipiało.
Czym Rosiek robi z siebie idiotę? Pracą dla ciapatego, proste.
Kobiety czyszczące i ogólnie ludzi pracujących ciężko to ja szanuję, bo sam robiłem w tak wielu podobnych zawodach, że stąd poszedł impuls, by nie pracować ciężko, a mądrze.

Trzeba by to sprawdzić![]()
Owszem, nalotem dywanowym można by ich wszystkich uwolnić za jednym zamachem#freepalestine skurwysynu.
![]()

Owszem, nalotem dywanowym można by ich wszystkich uwolnić za jednym zamachem![]()
warto czy podstawy podstaw dla typowego balastka?
Wszystko jest za darmo... Ale jak masz kasę, to śmiało.
Brak systemuJak któryś z kolegów jest na kupnie laptopa do gierek to brać, bo w tej cenie w polskiej dystrybucji nic lepszego nie dostaniecie:

50 złotych klucz na g2a, a lepszego sprzętu w tych pieniądzach nie dostanieszBrak systemu
![]()