lugasek
UFC Middleweight
Lepiej kup i potem myśl, czy opłacić/odebrać :)kusi ta ps5 z dwoma padami ale trza być twardym i czekać na wersje slim i wysyp gier![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Lepiej kup i potem myśl, czy opłacić/odebrać :)kusi ta ps5 z dwoma padami ale trza być twardym i czekać na wersje slim i wysyp gier![]()
Dane kradnom! ;)Przez aplikacje powinno być free.
![]()
NBA 2K21 za darmo w Epic Games Store
Na Epic Games Store pojawiła się kolejna darmowa gra PC. Do 27 maja gracze mogą odebrać: NBA 2K21 - za darmo Łowcy, jeśli spodobał wam się dzisiejszylowcygier.pl
To musisz przeliczyć, czy się opłaca sprzedać dane za 10zł :)Dane kradnom! ;)
Które zalutowałeś?Wjechało PS5
![]()
Siostra w poniedziałek kupiła dzieciakowi w ME z dwoma padami za 1600zl
Konsola Xbox series s w RTV euro AGD 1228zł / mediaexpert 1225zł / auchan 1260zł![]()
Konsola Xbox series s w RTV euro AGD - Pepper.pl
www.pepper.pl
![]()
Konsola Xbox Series S w Auchan, możliwe raty - Pepper.pl
Konsola Xbox Series S Oferta ogólnopolska w sklepach Auchan od 27.05.2021 do 02.06.2021Możliwość rat. 42zł/ rata x 30www.pepper.pl

Nie tak tragicznie. Najtaniej były chyba po 1399zł. Jedynie lokalnie w auchan trafiały się taniej.Siostra w poniedziałek kupiła dzieciakowi w ME z dwoma pasami za 1600zl![]()
Bekę mam z niej do tej pory![]()
Mogła chociaż zapytać to bym powiedział żeby wzięła X. A koleś w sklepie do tego opchnął im grę na płycie do konsoli bez napęduNie tak tragicznie. Najtaniej były chyba po 1399zł. Jedynie lokalnie w auchan trafiały się taniej.
playstation-5-dostepne-w-polskich-sklepach
![]()
Sony PlayStation 5 dostępne w polskich sklepach – zestawy PS5 + akcesoria + gry od 2659 zł (akt.)
Kolejne sztuki konsol Sony PlayStation 5 pojawiły się w niektórych polskich sklepach: Media Markt: Konsola SONY PlayStation 5 Digital Edition + Dodatkowylowcygier.pl

s jest ok. Kup im gamepassa i niech młody lutuje. Grę niech odda.Mogła chociaż zapytać to bym powiedział żeby wzięła X. A koleś w sklepie do tego opchnął im grę na płycie do konsoli bez napędu![]()
Ma game passa narazie na miesiąc. Czekam jak na pepperze będą kody. Dzisiaj były ale już się chyba skończyły.s jest ok. Kup im gamepassa i niech młody lutuje.
Kup produkt Xbox Game Pass Ultimate — Ultimate — 1 miesiąc | Xbox
Graj w gry, takie jak Call of Duty: Black Ops 6, Indiana Jones and the Great Circle, Avowed i nie tylko już pierwszego dnia i korzystaj z setek wysokiej jakości gier, takich jak Starfield, Forza Motorsport i Diablo IV. Dołącz do znajomych i grajcie razem w trybie internetowej gry wieloosobowej...www.microsoft.com
Ma game passa narazie na miesiąc. Czekam jak na pepperze będą kody. Dzisiaj były ale już się chyba skończyły.
Jakieś filtry ma ustawione. Ale to i tak![]()
Ustawienia filtra rodzinnego Xbox: Odpowiedzialne granie dla każdego | Xbox
Pomóż sprawić, by granie było bezpieczne i przyjemne dla każdego.www.xbox.com

gry sieciowe to nienajlepszy pomysł dla dzieciaka. Tam gdzie w grę wchodzi rywalizacja z innymi tam pojawia się agresja.Jakieś filtry ma ustawione. Ale to i tak
Gier też sam nie kupi, zostałem uprawniony do tego i ma się pytać czy może daną gre zainstalować. Nie wiem czy to jest dobry pomysł
Na start dostał fortnite'a, przeszło mi przez myśl żeby zainstalować GTA![]()
Rozumiem cię ale nic na to nie poradzę, rodzice już wcześniej na to pozwolili bo grał na switchugry sieciowe to nienajlepszy pomysł dla dzieciaka. Tam gdzie w grę wchodzi rywalizacja z innymi tam pojawia się agresja.

Ty inwestujesz w kryptowaluty... więc pewnie się myliszMyślę, że są lepsze inwestycje. Ale mogę się myslić.