Evo
Bellator Light Heavyweight
A dziękuję, odbiłbym kieliszkiem, ale ja dzisiaj na trzeźwo, od nowego roku jakoś konsumpcję zmniejszyłem kilka razy w stosunku do średniej z ubiegłego i to w sumie samo tak wyszło, bo nie mam jakoś ochoty na alkoholIlu amatorów whisky, tyle opinii cóż ja poradzę. Zdecydowanie nie jest to whisky dla osób lubujacych się w mocnych czy torfowych smakach ponieważ jest ona w pierwszym momencie bardzo delikatna z mocnym finiszem. Sam najbardziej lubię Glena 16yo i śmiało mogę powiedzieć, że jest to moja ulubiona whisky, którą mogę pić na co dzień . Pozdro @Evo , widzę, że gardzisz moim smakiem, Twoje zdrowie pite Glen Deveronem 16![]()
![]()
. Właśnie się zastanawiam, czy to nie objaw jakiejś ukrytej choroby
.A co do tej whisky, uważam, że są dużo ciekawsze na rynku, nawet za porównywalne pieniądze. Niech każdy pije co lubi, w sumie o to chodzi. Ja już chyba za dużo dobroci spróbowałem, to raczej ciężko mi się czymś zachwycać, jedne lubię mniej, inne bardziej, a te które "bardzo lubię", to zwykle mają wygórowane ceny i z tego powodu raczej od święta można sobie pozwolić na zakup całej butelki. Z drugiej strony każdy ma jakieś słabości, mi zasadniczo odpowiada np. Jura, która też uchodzi ogólnie za słabą destylarnię.
Co do regionu Highlands, to raczej szukam wśród:
Glendronach, Dalmore, Edradour, Glenmorangie, Clynelish, Ben Nevis

. Tak samo jak PlayStation.

To powodzenia.
spróbujemy teraz mailem od żony