lugasek
UFC Middleweight
Rejs statkiem po kanale Gliwickim z wykładem o kanale Kłodnickim za darmo
www.pepper.pl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
@lugasek mistrz! Zapisałem się ciekawe czy się załapie.Rejs statkiem po kanale Gliwickim z wykładem o kanale Kłodnickim za darmo
![]()
Rejs statkiem po kanale Gliwickim - Pepper.pl
www.pepper.pl
@lugasek mistrz

Lepszy niż tenSą nowe legiony @szplin @Warszawski Antek
Laptop Lenovo Legion 5-15 Ryzen 5 5600H/16GB/512 RTX3060 165Hz 5.499zł
Lenovo Legion 5-15 7 5800H/16GB/512 RTX3060 165Hz 5 999,00 zł
![]()
Tylko nie płaćcie z góry. Odbiór albo pobranie.
![]()
Lenovo Legion 5-15 Ryzen 7/16GB/512 RTX3060 165Hz - Notebooki / Laptopy 15,6" - Sklep komputerowy - x-kom.pl
Lenovo Legion 5-15 Ryzen 7/16GB/512 RTX3060 165Hz w x-kom.pl > Odbiór za 0 zł w dowolnym salonie, błyskawiczna wysyłka. Zapewniamy inteligentny wybór.www.x-kom.pl
Dell lepszy ekran, ale dużo droższy. Jak do hirołsów to nie warto dopłacać. Jak chcesz legiona to lutuj od razu, żeby zaklepać kolejkę.Lepszy niż ten
Dell Inspiron G15 i7?
Bo w tym tygodniu na bank lutuje.
Zbyt długo już nie grałem w Herosy III
Dell lepszy ekran, ale dużo droższy. Jak do hirołsów to nie warto dopłacać. Jak chcesz legiona to lutuj od razu, żeby zaklepać kolejkę.

Lugasek jak możesz to jak będziesz widział następnym razem jakieś takie fajne okazje na telefony do 600-700zl to oznacz mnie, będę wdzięczny![]()
A jak rozjebie ekran po 5 miesiącach?
Smartfon Xiaomi POCO X3 Pro 6/128GB (Snapdragon 860, ekran 6,67" 120Hz, 5160mAh) lub 8/256GB za 1098zł @ AB FOTO 898zł![]()
![]()
Smartfon Xiaomi POCO X3 Pro 6/128GB (Snapdragon 860, ekran 6,67" 120Hz, 5160mAh) lub 8/256GB za 1098zł @ AB FOTO - Pepper.pl
Xiaomi Poco X3 Pro - telefon w wersji z 6/128GB zamówimy za 898zł, natomiast w wersji 8/256GB zamówimy za 1098zł z darmową dostawą w ABfoto.POCO X3 Pro 6/128GBwww.pepper.pl
@Mnichu
Doloz do tego i nie bedziesz musial zmieniac co pol roku.
Jak ktoś rozjebuje ekran po 5 miesiącach to powinien ubezpieczyć. To się wtedy opłaca.A jak rozjebie ekran po 5 miesiącach?
Nie będzie musiał zmieniać ze względu na brak mocy. Na uszkodzenia nie mam wpływu.A jak rozjebie ekran po 5 miesiącach?
Dobra zalutowałem!

Ile to kosztuje?Jak ktoś rozjebuje ekran po 5 miesiącach to powinien ubezpieczyć. To się wtedy opłaca.
którego zalutowałeś?Dobra zalutowałem!
Od 15 czerwca je wysyłają
Już nie mogę się doczekać bez kituu
Ubezpieczenie samego wyświetlacza 100 - 150 za rok do kwoty 1 tys.Ile to kosztuje?
W zależności od wartości urządzenia i zakresu tego co chcesz ubezpieczyć itd. (przede wszystkim dobrze trzeba czytać OWU)Ile to kosztuje?
Tego za 6kktórego zalutowałeś?
Jest moc. Tylko wszystko dokładnie sprawdź jak przyślą. Tyraj go ostro, żebyś przetestował wszystko zanim minię czas na zwrot.Tego za 6k
Wydaje się elegancką maszyną
Jasne bykuJest moc. Tylko wszystko dokładnie sprawdź jak przyślą. Tyraj go ostro, żebyś przetestował wszystko zanim minię czas na zwrot.
bede wrzucał screeny.
Nie takie jasne odkąd na forum rozprzestrzenił się syndrom andrzeja.Jasne bykubede wrzucał screeny.
Dzieki za pomoc, masz u mnie![]()
Na pierwszy rzut myślałem o tym remaku trzech części Mass Effect w edycji legendarnej

ale one nie są za darmo. No i na mass effect się nawet nie spoci.Na pierwszy rzut myślałem o tym remaku trzech części Mass Effect w edycji legendarnej![]()