Drzewo
UFC Middleweight
Tak, ale dostajesz gratis sprzęt za jakieś 2000, a nie że za 2000 możesz se dokupić ładowarkę albo brakujący kabelsiajomi prawie w cenie srajfona![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tak, ale dostajesz gratis sprzęt za jakieś 2000, a nie że za 2000 możesz se dokupić ładowarkę albo brakujący kabelsiajomi prawie w cenie srajfona![]()
Przecież to ta sama fabryka.siajomi prawie w cenie srajfona![]()
Tylko jak bezpośrednio od chińczyka, to dostaniesz hulajnogę. Amerykanie hulajnogi zabierajoPrzecież to ta sama fabryka.
Bo są bardziej ekologiczni! Dlatego tez ładowarek nie dodają. I etui.Tylko jak bezpośrednio od chińczyka, to dostaniesz hulajnogę. Amerykanie hulajnogi zabierajo![]()
Na koniec unia obliczy twój (!) ślad węglowy i dojebią kolejny podatek, gdzie czarny w Europie i USA dostaje kartę do wydatków bez śladu węglowegoBo są bardziej ekologiczni! Dlatego tez ładowarek nie dodają. I etui.
A to wszystko mogą zapakować w oddzielne opakowania i wysłać oddzielnym transportem żeby było jeszcze bardziej eko, w końcu oni zarabiają, a Ty ponosisz koszta![]()
Teraz jak dopierdolisz bit to tiesto i buuren w strachubardzo dziękuję
buuren
Chłopie pionę z nim zbijałem. Dlatego, że holender VAN BUUREN kurwiu mały.
znam typa w firmie który nie wiedział kto to van Buren i Tiesto, słucha jakichś gówno "rapsow" polskich i "sceny" czymkolwiek to jest.Chłopie pionę z nim zbijałem. Dlatego, że holender VAN BUUREN kurwiu mały.
![]()
Balastek u was robi?znam typa w firmie który nie wiedział kto to van Buren i Tiesto, słucha jakichś gówno "rapsow" polskich i "sceny" czymkolwiek to jest.
I nie, nie podejrzewałem Cię o to samo
Dobra koniec oftopa
![]()
Kuzyn Kałena.Balastek u was robi?
Ogólnie jeszcze nie gadali ze sobą ale mają bardzo dobre relacje.Kuzyn Kałena.
No to czego nie dałeś znać? Skoro dobra i mała to byśmy do niej zalutowali resztę
zalutowałem
bo Ty nie chciałeś "zwykłej"No to czego nie dałeś znać? Skoro dobra i mała to byśmy do niej zalutowali resztę
Wczoraj wziąłem mojego kompa do roboty żeby go sobie przedmuchać porządnie.
Jebany, kawał kloca i ciężki. Solidna obudowa, trzeba przyznać, miejscami blacha jest grubsza niż w moim aucie
M. in. dlatego myślałem teraz o mniejszej i lżejszej.
Pozwól że nie wołany się wypowiem.
Zależy co lubisz, ale w tej cenie krzywdy nie zrobi. Rioja, nie byle co. Brać.