Shajs
UFC Middleweight
Jakie gry też odpalasz czy tylko net/programy?Tak, śmiga aż miło. Tak się przyzwyczaiłem do panoramicznego ekranu, że nie wyobrażam już sobie innego.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jakie gry też odpalasz czy tylko net/programy?Tak, śmiga aż miło. Tak się przyzwyczaiłem do panoramicznego ekranu, że nie wyobrażam już sobie innego.
Nie gram w gry na kompie, więc nie doradzę jak to się ma w tej kwestiiJakie gry też odpalasz czy tylko net/programy?
Dziś na przykład takie coś sobie wyklepałem (tylko, że to akurat bez sampli, tylko pojedyncze brzmienia i w całości zagrane)A da się przyjacielu gdzieś posłuchać tego co żywych dziesiątek GB sampli tworzysz? Tak z czystej ciekawości pytam.
Dziś na przykład takie coś sobie wyklepałem (tylko, że to akurat bez sampli, tylko pojedyncze brzmienia i w całości zagrane)
Testowałeś ten smak kebaba?Uwaga, betoniarka wchodzi na najwyższe obroty: -20% na nieprzecenione białka
@Rododendron można dorzucić bezsmakowych nieco
Uwaga, betoniarka wchodzi na najwyższe obroty: -20% na nieprzecenione białka
@Rododendron można dorzucić bezsmakowych nieco
to chyba się dorzuca do jakichś treściwych dań a nie z mlekiem czy jogurtem merda :D
Jogurt kebabowy nie brzmi jak coś dla prawdziwego faceta??to chyba się dorzuca do jakichś treściwych dań a nie z mlekiem czy jogurtem merda :D
z dżemem porzeczkowym i śliwkamiJogurt kebabowy nie brzmi jak coś dla prawdziwego faceta??![]()
tylko dla chui z UKUK TYLKO
![]()
TopCashback.co.uk: The UK’s #1 Cashback & Vouchers Site
TopCashback is the most generous free cashback and voucher website. Save money on purchases through thousands of merchants online and in-store.www.topcashback.co.uk
Jak ktoś się zarejestruje z linku do jutra to 10 funtów powitalnego bonusu i dodatkowo 40 funtów po otrzymaniu pierwszego cashback.
Strona legitna. Kupowałem u nich nordvpn.
Jak ktoś zainteresowany może przeczytać terms and conditions. Promocja jest do 28
No i kurwa następny wywabiomy z tunelu. Szalom.
Jak dzieciom zrozumiem, tak babie.Ta, dwie królewny już mają. Kupiłem jednej motorole edge 30 neo, a starszej hammera blade 4 :)
Tera mi jeszcze królowa w uszko szepce, że jakiś flagowiec z dobrym aparatem.
Ja z torbami pójdę.
Chciałeś mieć Panią to pracuj na NiąTa, dwie królewny już mają. Kupiłem jednej motorole edge 30 neo, a starszej hammera blade 4 :)
Tera mi jeszcze królowa w uszko szepce, że jakiś flagowiec z dobrym aparatem.
Ja z torbami pójdę.